| Girl72 a întrebat:

Am nevoie de nişte informaţii...
M-am hotărât să-mi iau un Yorkie. (Yorkshire Terrier)
Ştiu că va reprezenta o mare schimbare, este o mare responsabilitate, şi aşa mai departe...
Părinţii mei sunt de acord şi am găsit pe cineva care ne poate vinde un pui (vreau femelă big grin).
Până una-alta, m-am documentat pe Internet şi am "cules" câteva informaţii...
Deci aş avea nevoie de câteva informaţii în plus! În special de la persoanele care au deja această rasă de câine şi sunt "specializaţi".
Cum se îngrijeşte această rasă, ce poate mânca şi ce nu, sfaturi... Cât mai multe informaţii vă rog!
Cel mai bun răspuns >- Fundă! happy

Răspuns Câştigător
| Anduta_1569 a răspuns:

Draga,fiecare caine este carnivor! Daca este Yorkschire Terrier nu inseamna ca nu are voie sa manance ce mananca Bulldog-ul, de exemplu.Mancarea trebuie sa fie bazata in special pe carne.Trebuie sa mai manance si legume(morcos,ardei gras, telina, devlecel), cereale si fructe(daca mananca, cainii mei mananca).
Trebuie periat. Poti folosi o tesala si o perie.De 2-3 ori pe saptamana e suficient.
Cu scosul afara..cred ca ai citit.
Sper ca stii ca nu are voie sa consume bauturi alcoolice,carbogazoase,cafea(si tot ce contine cofeina),dulciuri,ceapa, usturoi, fasole si in general ce continu mult dulf, carne de porc(se digera destul de greoi si il va durea burtica, se poate constipa).

2 răspunsuri:
| Girl72 explică (pentru Anduta_1569):

Mulţumesc! :*