Sau luai un baiat, sau nu luai un caine in general... Daca ii faci ceva, va fi rau!
Daca nu ai capacitatea de a gandi, iti explic! nu steriliza cainele are doar 8 luni! ai vrea tu sa fii lipsita de ovare la o varsta frageda? poate vrei si tu copii?
Daca nu te pricepi te rog nu mai comenta aiurea. Veterinarii castreaza cainii si de la 6 luni. Si oricum catelusa mea nu va avea niciodata pui pentru ca nu am s-o folosesc in acest scop, este un caine de companie nu o masina de facut pui care sa-mi aduca mie bani, sau caini pe care sa-i arunc la gunoi. Dar daca ma trezesc cu 7 corcituri, ce fac cu ei? Ti-i dau tie?
"ai vrea tu sa fii lipsita de ovare la o varsta frageda? poate vrei si tu copii?" De aici imi dau seama ca esti inca un copil care nu gandeste, cum ar fi sa lasam toti cainii de pe strada necastrati, sa face sute de pui in viata lor. Iti place sa-i vezi eutanasiati? Te reog, nu ai ce cauta la sectiunea asta, mai bine sterge-ti contul. Si nu compara functiile ovarelor unui caine cu cele ale unei femei, dar mnah, ce sa stii tu fiziologie.
Da sunt un veterinar de 13 ani. Super. Nu am zis masina de facut pui... am zis ca daca ii scoti uteru masii ar putea avea cancer 40%, ce faci e treaba ta, cateaua mea are 2 ani si nu a avut pui, da stii de ce? pentru ca am avut grija sa nu se imperecheze cu cine nimereste... si fiind veterinar nu am castrat-o, ma copilo sa iti intre macar asta in cap!
Esti veterinar pe dracu Daca esti vet inseamna ca esti unu foarte prost si ar trebui sa-ti dai demisia. Tocmai ca daca ii scoti uterul si ovarele SCAD sansele sa faca cancer. Mai da pe la scoala omule, ce facultate ai facut tu? La buna'ta la tara?
De ce esti asa sigur intr-un domeniu in care nu te descurci si pui intrebari pe TPU? eu ca veterinar ti-am zis. tu ca stapan al animalului decide, e alegerea ta (prostia ta am vrut sa zic) saracu animal
anonim_4396 întreabă:
BigV întreabă: