Nu se va imbolnavi,stai lin. Era bine sa o sterilizezi,asa e si ea linistita, de obicei, in acea perioada este mai agitata.
La pechinezi nu prea sunt probleme la nastere, cea mai predispusa rasa este bulldog-ul englez, daca nu ma insel acea rasa necesita cezariana.
La fel am crezut si eu, dar se pare ca m-am inselat; am un bishon femela care a implinit 13 ani si n-am dat-o la monta niciodata.Nu e bolnava, decat un pic ...batrana.
Eu tot am pechinez femela.Are un an si vreau sa o dau la primavara la un mascul caci ea sufera.Are nevoie de asta.Si nu e problema la nastere caci toti ciinii se descura, si pentru a fi sigura.MAi trebuie sa stai la nastere linga ea si sa stergi cu un prosop puiutii si sa-i pui linga maica-sa si cind gata a nascut da-i apa si mincare linga ea
Bafta. Fundita te rog mult
Nu toti se descurca... catelusa bunicii mele, surioara fetitei mele a nascut puiutii cu tot cu uter, nu a avut ce sa-i faca. Iar fetita mea e sensibila, sau poate doar mi se pare, dar nu as putea fara ea.
Da dar ea va suferi si de la o vreme nu va minca nu se va juca..trebuie sa risti pentru ea..Stiu e suferinta, dar va avea puisori
Deniissel întreabă: