| Toxyku a întrebat:

Am o pisica de 7 luni, si i-am pus nisip de fiecare data si primele 5 luni a facut nevoile la nispul esi speciar, dar de 2 luni isi face nevoile la flor. Ce as putea sa ii pun sa nu mai faca la flor ci la nisip?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca este de la nisip atat timp cat dimineata isi face nevoia acolo. Cred ca singura solutie ar fi sa nu o mai lasati sa intre unde tineti florile.

12 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil pamantul de la flori o atrage mai mult. Problema este ca ea deja si-a imprimat locul la flori, cu urina si ii va fi mai greu sa se dezobisnuiasca. Incearca sa muti florile undeva pe o etajera si eventual sa ii muti litera in locul florilor. Pana se va obisnui sa faca din nou la litiera.

| Toxyku explică (pentru OoBunnyoO):

Am mutat si florile. de toate am facut, dar ziua face la nisip si seara la flor tongue

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Toxyku):

Ai mutat litiera in locul florilor si florile intr-un loc la care nu are acces?
Este foarte problematic cu pisicile cand isi fac nevoia intr-un loc, o stiu din proprie experienta. Eu am o pisica care facea intotdeauna pe un covoras, pana nu am aruncat covorasul si nu am spalat cu clor zona, nu s-a oprit. Chiar daca am mutat covorul, l-am spalat cu tot felul de chestii, ea l-a tinut minte.
Incearca sa muti florile ca sa nu mai poata ajunge la ele si eventual mai cumpara-i o litiera sa faca dimineata la vechea litiera si seara la litiera din flori. big grin

Pai eu am aruncat floare aia dar face si la altele, nu vre sa faca in nisip.

Cred ca singura solutie ar fi sa nu o mai lasati sa se duca la flori, daca le tineti pe un balcon, sa ii inchideti usa, macar o perioada pana scapa de acesrt obicei.
Incearca sa ii cureti mai des litiera, poate are dreptate kriss96 si nu ii place sa isi mai faca nevoile acolo, daca nu este curat.

Pai I-o schmb dupa fiecare nevoie (cand mai face si in ia ) + daca nu face I-o schimb nu o las mai mult de doua zile.

Aha multumesc pentru toate raspunsurile

Nu cred ca este de la nisip atat timp cat dimineata isi face nevoia acolo. Cred ca singura solutie ar fi sa nu o mai lasati sa intre unde tineti florile.

| Kriss96 a răspuns:

S-ar putea sa-i cureti nisipul mai rar decat are ea nevoie. Pisicile sunt foarte curate si nu le place sa-si faca nevoile in ladita murdara.
Dar e si mica. In general se dezvata repede. Dar urmareste-o si du-o mereu la ladita.

| Ben00 a răspuns:

Poate ii plac florile. Pune-i o floricica si in nisip.

| Koos_Szandi_1997 a răspuns:

Hei, trebuie sa iti urmaresti pisicuta ..si cand vezi ca are nevoie sa isi faca nevoile.o duci, o bagi in nisip.1, 2,3, 4ori cat e nevoie si se va obisnui din nou big grin. sper ca ti-am fost de folos.

| Toxyku explică (pentru Koos_Szandi_1997):

Pai ea face seara la flori si ziua la nisip.

| Koos_Szandi_1997 a răspuns:

Sau sa schimbi nisipul. big grin un altfel de nisip.