Nu cred ca este de la nisip atat timp cat dimineata isi face nevoia acolo. Cred ca singura solutie ar fi sa nu o mai lasati sa intre unde tineti florile.
Hei, trebuie sa iti urmaresti pisicuta ..si cand vezi ca are nevoie sa isi faca nevoile.o duci, o bagi in nisip.1, 2,3, 4ori cat e nevoie si se va obisnui din nou . sper ca ti-am fost de folos.
Probabil pamantul de la flori o atrage mai mult. Problema este ca ea deja si-a imprimat locul la flori, cu urina si ii va fi mai greu sa se dezobisnuiasca. Incearca sa muti florile undeva pe o etajera si eventual sa ii muti litera in locul florilor. Pana se va obisnui sa faca din nou la litiera.
Ai mutat litiera in locul florilor si florile intr-un loc la care nu are acces?
Este foarte problematic cu pisicile cand isi fac nevoia intr-un loc, o stiu din proprie experienta. Eu am o pisica care facea intotdeauna pe un covoras, pana nu am aruncat covorasul si nu am spalat cu clor zona, nu s-a oprit. Chiar daca am mutat covorul, l-am spalat cu tot felul de chestii, ea l-a tinut minte.
Incearca sa muti florile ca sa nu mai poata ajunge la ele si eventual mai cumpara-i o litiera sa faca dimineata la vechea litiera si seara la litiera din flori.
S-ar putea sa-i cureti nisipul mai rar decat are ea nevoie. Pisicile sunt foarte curate si nu le place sa-si faca nevoile in ladita murdara.
Dar e si mica. In general se dezvata repede. Dar urmareste-o si du-o mereu la ladita.