| PukaPuff a întrebat:

Am o problema cu cainele meu. De aproape o luna, sta si plange in fata dulapului din sufragerie.Nu stiu ce se intampla.In dulap am numai niste cesti, farfuri,boluri,tacamuri, etc, primite de la bunica.Nu stiu ce sa fac.Cainele meu are 8 ani. Cand era mai mic, acum4-5 ii ascundeam acolo o jucarie. Dar am aruncat-i. Oare isi mai aminteste? Va rog ajutor! Dau funda

Răspuns Câştigător
| Georgiana_Cristina_1983_7mUx a răspuns:

Daca a cunoscut-o pe bunica ta si a iubito, poate ii simte mirosul si ii este dor de ea...sau poate are impresia ca jucaria lui se afla acolo...
Ce trebuie sa faci?
Ori ii cumperi alte jucarii, ori scoti tot din dulap si il lasi sa caute prin dulap si sa se uite la tacamuri pana se plictiseste si pleaca, sau poti sa ii iei o jucarie, sa o ascunzi putin acolo, apoi sa i-o dai si sa il lasi sa plece.
Alta varianta e sa il duci la veterinar. Poate are o problema.Sau in ultimul caz sa il duci la dresor.
Alte variante nu mai stiu!
Ce bine ar fi fost daca ar fi existat un psiholog de catei! Dar nimeni nu le intelege limba lor.
Asa ca sper ca te-am ajutat! Crede-ma eu am 21 de caini cu cei nascuti acum! Unii mari alti pitici, altii bichoni, altii pechinezi.

FUNDA?

11 răspunsuri:
| Helpmeforfree a răspuns:

Arata-i tot ce ai in dulap,le scoti,si i le areti, ii areti si dulapul, il lasi sa il miroasa, sa il vada, TOT

| untu a răspuns:

Fii atent ca s-ar putea ca e un semn in legatura cu bunica ta, parca-i o prevestire! Sa dai cu o tamaie in dulapul din sufragerie, pentru ca cainele a vazut ceva ce noi nu il putem vedea!

| blAster85 a răspuns (pentru untu):

Man revino-ti serios ce raspuns e asta?

| blAster85 a răspuns:

Mergi pe raspunsul lui Helpmeforfree

| PăunAndreiDarius0070 a răspuns:

Cainele este aproape cel mai destept animal de casa si el are amintirile mai bine dezvoltate decat a omului, daca se juca cu jucaria aceea mult avea sentimente pentru ea, daca vrei sa nu mai sufere incearca sa-i iei o alta jucarie sau un nou prieten (un caine) daca nu merge nici asta... Cred este o previziune, caci catei se zice ca vad pe lumea celelalta ceea ce noi nu putem vedea si vede pe cineva pe care l-a iubit sau poate s-a intalnit cu bunica ta cand era el mic si ii este dor de ea, habar nu am ce are!

| mihai69 a răspuns:

Auzi, da' SUB dulap ai căutat? Că și potaia mea are uneori tendințe ciudate din astea și mereu am găsit ceva frimituri din „bunătățile" lui pe-acolo (biscuiți, batoane de căței etc.).
Dă cu o riglă, poate scoți ceva.

| untu a răspuns (pentru blAster85):

Iar eu mergpe varianta lui PaunDariusAndrei! Cainele poate prevesti un cutremur1

| blAster85 a răspuns:

Am vrut sa iti trimit un mesaj particular dar inca nu pot... oricum fa ceva tratament la etaj.

| Violleta2022 a răspuns:

Deschide-i dulapul si vezi ce vrea!

| blAster85 a răspuns:

Sa imi cer scuzele ca esti mai mare decat mine? chiar ai probleme grave ma fac pe marimea raporteaza-ma da-mi ignor etc. poti fi de 10 ori mai mare daca nu esti un exemplu de urmat si nu esti copt si trecut prin viata. unii ajung la 70 de ani fara 7 ani de acasa...cine zicea asa? zi ala mai marelaughing)spune-mi ce as putea sa invat eu de la tine? cv demn de urmat in viata ceva util sa las mai departe zi un exemplu ala mai marelaughing)din ce an esti?

| PukaPuff explică:

El nu a cunoscut-o niciodat pe bunica. Nici macar eu nu am cunoscut-o.I-am luat o nouă jucarie si vad ca se simte mai bine. I-am si aratat lucrurile din dulap. S-a uitat la ele si apoi a plecat. Multumesc pentru raspunsuri happy