| Emmmmmmmma111 a întrebat:

Bună TPU!
Am o problemă cu pisica mea. De azi dimineață stă pe pat, doarme continuu. Dar dacă vrei să o ridici miaună, tresare și zgârie.
Chiar nu știu ce să fac, chiar îmi este frică să nu moară.

Răspuns Câştigător
| alin131 a răspuns:

Mergi la veterinar. Nu stiu ce poate sa aiba, dar acolo poate sa ii faca analize si sa vada ce ar putea avea.

A mancat oase sau ceva ceva care sa nu se fi digerat si sa nu il fi scos la litiera? Face nevoile bine? Ambele?

Strange din burtica ca si cum ar vrea sa vomite?

Sa sti ca pisica si daca o doare ceva doar sta intr-un loc si doarme sau toarce pana isi revine pentru ca ele in natura nu au doctori si torsul e un fel de medicament.

Mergi cu ea la veterinar daca poti, vei sta mai linistita, dar mai intai vezi ce i-ai dat sa manance ultima oara si daca in litiera si-a facut nevoile si totul e normal.

Ma rog la Dumnezeu sa isi revina pisica ta si daca este nevoie sa mergi cu ea la veterinar sa mergi si sa rezolvati, pentru ca chiar daca este doar o pisica, tot de Dumnezeu este creata.

5 răspunsuri:
| Uxellodunon a răspuns:

Asa fac pisicile cand au dureri severe.
La doctor cu ea.

| Emmmmmmmma111 explică (pentru alin131):

Nu a mâncat nimic ce i-ar putea afecta burtica. Nu a făcut la litieră până ieri, când s-a cerut afară.

Am observat că o doare pielea de după cap, și o lăbuța.

Ieri au venit niște musafiri la mine și s-au jucat cu ea, au invârtito și atunci a mieunat și a plecat în altă cameră.

P.S.: Lăbuța care o doare a fost ruptă, a avut lăbuța în ghips, dar au trecut de atunci 2 ani.

| alin131 a răspuns (pentru Emmmmmmmma111):

Mergi cu ea la vet. E posibil sa o doara iar labuta.

| Uxellodunon a răspuns:

Hei, ai dus-o? Ai aflat ce are?

| Emmmmmmmma111 explică (pentru Uxellodunon):

Era de la lăbuța. Dar acum e mult mai ok, poți să o ridici și să te joci cu ea.