| Alexoutza a întrebat:

Am o problema mare! Papagalul meu (am eu impresia)s-a imbolnavit! Sta tot timpul umflat, in colivie mananca doarme si din cand in cand mai si ciripeste.Nu stiu care e problema.Pana acum era vioi si zbura, canta si se bucura de fiecare clipa a zilei, dar acum sta pur si simplu.Imi puteti spune si mie cate ceva despre aceste simptome si tratarea lor, rapid! Va rog frumos! Aa si sa stiti ca nu prea sta bine cu scaunul, face foarte greu, cred ca sa si constipat. Funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Am avut si eu papagal care avea aceleasi simptome. M'am dus la farmacie si i'am zis ca are o stare de moleseala si ca se simte rau. Dupaia mi-a dat un plic cu un praf special, dar nu mai stiu cum se chema... sad si i'am pus in apa lui un varf de lingurita. Sau daca nu bea apa, prinde'l si da'i in "gura" cu ajutorul unei seringi FARA AC, pune'i apa cu praf de ala happy Si ai sa vezi ca o sa ii treaca ( nu costa mai mult de 10 lei. intre 1-8 lei happy )

Daca mai vrei detalii lasa'mi un mesaj happy
Pup. Fundita?batting eyelashes Sper ca te'am ajutat love struck

9 răspunsuri:
| SnowBella a răspuns:

Poate daca precizai ce fel de papagal e te puteam ajuta...

| Alexoutza explică:

Ms mult la toti! Chiar daca n-ati primit fundita dau voturi la toti!

| Gabonne1982 a răspuns:

Daca-i constipat, da-i cu o seringa (fara ac) pe cioc un pic de ulei de parafina (il gasesti la orice farmacie). Apoi i-ai mancare vitaminizata + vitamine (picaturi) si le pui in adapatoarea cu apa

| DjBl3ndar a răspuns:

Si al meu a fost la fel. Sfarmai jumate de algocalmin ( pastile ) si puneile in mancae sau pune-i cu forta in cioc dar dupa ce iei pus pastila in cioc sa ii dai si putina apa. Bafta!

| Kl0d a răspuns:

Poi in cel mai rau caz o sa moara, daca nu te grabesti sa te duci cat mai repede posibil la vet. pentru ca zic din propia experienta asa am facut eu cu papagalu meu si a murit.dar nimic nu ma oprit sa am al-2-lea perus si e fff. dragut si destept.

| buburuza12 a răspuns:

Pune-i mac in mancare pentru a avea scaun bun. am avut si eu aceeasi problema. si cel mai bine du-te la veterinar. al meu a luat o bacterie pentru ca am neglijat raceala...

| DavidMetin2 a răspuns:

Dai si tu drumu prin camera sa mai zboare (dar ai grija sa inchizi geamu)

| annamarya5260 a răspuns:

Mergi cu el la vet pentru ca s-ar putea sa se simta singur.am avut si eu papagal si a murit de singuratate asa mi s-a spus

| TheWinx2011 a răspuns:

Du-l la veterinar.