| Ferdinand14 a întrebat:

am o problema si cer opinia voastra pentru ca eu sunt total confuz, sa va spun cum a inceput totul : am avut o pisica in varsta de 11 luni perfect sanatoasa si i-am asigrat toate conditile necesare de viata, prin luna martie a inceput perioada caldurilor si am dus-o la medicul veterinar sa o sterilizeze prin injectie, ma rog, dupa cateva saptamani a dat primele semne de sarcina, am sunat veterinarul si mi-a spus ca nu e o problema daca a fost vaccinata si ca nu va afecta sarcina, iar pana ieri s-a manifestat normal dupa care a dat primele semne de nastere cu m-ar fi : voma, stare de sonolenta etc.; locul pentru nastere era amenajat iar ea a stat in permanenta acolo, astazi cand am venit de la servici eau fatati 4 pui morti si pisica vomita peste tot sange dupa 3 ore de chinuri enorme gafaia extenuata si se zbatea pe jos vomandu-si o parte din organele interne, pur si simplu nu inteleg ce s-a intamplat, s-au mai prezentat astfel de cazuri in randul pisicilor? Specific ca mama ei a fost perfect sanatoasa si a fatat 4 pui, iar dupa 4 ore de la nastere era activa.

Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns:

Trebuie analizat de medico -legal, anuntat malprxisul veterinar.Eu nu am auzit de un caz similar.Anuntata si televiziunea, eventual trebuia filmat evenimentul neplacut.

1 răspuns:
| Ferdinand14 explică (pentru oprescudorin11):

Multumesc de raspuns, se pare ca intr-un final am aflat cauza decesului, se pare ca aceste injectii au un continut ridicat de mercur si cauzeaza cancer in timp, asta explica faptul pentru ca a fatat prematur, multumesc oricum.