| kytty12 a întrebat:

am primit un catelus din rasa Brac German si toata lumea imi tot spune ca trebuie taiata codita.E adevarat? Ce se va intampla daca nu i-o voi taia? (are 3 luni jumatate).

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu-i tăia codița nicicum, nu te lăsa influențată! E cea mai mare prostie sa-i scurtezi unui cațel codița! E "mândria" lui. De obicei oamenii care trăiesc la sate optează pentru acestă "tehnică" doar pentru a înrăi câinele, dar e o prostie, o prejudecată.

| kytty12 explică (pentru floresdemayo):

Ms tuturor pentru raspunsuri .....Nici eu nu voiam sa ai tai coada de asta am intrebat daca se intampla ceva caci verisoara mea a avut un pitbul si se tot musca si isi rupea varful cozii si la dus la veterinar si acesta i-a spus ca daca nu o amputeaza cainele va face cancer. Si tin foart mult la l si nu vreau sa pateasca ceva.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Să nu audă Leocebra de tăiatul codițelor, că te lasă fără urechi :)) și aduce toată Poluția animalelor pe capul tău. :))

Savureaz-o!
http://www.tpu.ro/......i-catelus/

NOname
| NOname a răspuns:

Apropo de câini... laughing

- Cainele dumneavoastra mi-a muscat soacra!
- Si ce pretentii aveti?
- Vreau sa-l cumpar!

| Elizabethe a răspuns:

Sa nu ii tai codita! Adica....Sa zicem ca cineva iti spune:
-- Du-te pe luna sau va veni o fantoma la tine!

Tu chiar il crezi? Si nu se va intampla nimic daca nu ii tai codita! Sper ca te-am ajutat!happy

| Slendywillfindyou a răspuns:

Nu este necesar sa ii tai coada, doar daca vrei sa devina mai agresiv, va fi perfect sanatos chiar daca nu o tai

| ZuzuBubulina01 a răspuns:

Dar nu este neaparat neovie, doar daca mergi cu el la vanatoare, de aceea trebuie taiata codita. Funda te rog