Nu-i tăia codița nicicum, nu te lăsa influențată! E cea mai mare prostie sa-i scurtezi unui cațel codița! E "mândria" lui. De obicei oamenii care trăiesc la sate optează pentru acestă "tehnică" doar pentru a înrăi câinele, dar e o prostie, o prejudecată.
Nu este necesar sa ii tai coada, doar daca vrei sa devina mai agresiv, va fi perfect sanatos chiar daca nu o tai
Dar nu este neaparat neovie, doar daca mergi cu el la vanatoare, de aceea trebuie taiata codita. Funda te rog
Să nu audă Leocebra de tăiatul codițelor, că te lasă fără urechi :)) și aduce toată Poluția animalelor pe capul tău. :))
Savureaz-o!
http://www.tpu.ro/......i-catelus/
Sa nu ii tai codita! Adica....Sa zicem ca cineva iti spune:
-- Du-te pe luna sau va veni o fantoma la tine!
Tu chiar il crezi? Si nu se va intampla nimic daca nu ii tai codita! Sper ca te-am ajutat!
Apropo de câini...
- Cainele dumneavoastra mi-a muscat soacra!
- Si ce pretentii aveti?
- Vreau sa-l cumpar!
Ms tuturor pentru raspunsuri .....Nici eu nu voiam sa ai tai coada de asta am intrebat daca se intampla ceva caci verisoara mea a avut un pitbul si se tot musca si isi rupea varful cozii si la dus la veterinar si acesta i-a spus ca daca nu o amputeaza cainele va face cancer. Si tin foart mult la l si nu vreau sa pateasca ceva.