Http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=34&t=1159 gasesti aici multe explicatii :)
Crezi ca traieste captiv? Are nevoie sa zboare.Carne de pasare, dar sigur refuza.Mai bine elibereaza-l.
In mod normal ar trebui sa il hranesti cu carne de pasare, sa se simta bine. Asa nu stiu, dar totusi e salbatic.
Funda?
Nu stiu cat va supravietui uliul in captivitate, oricum, daca vrei sa il pastrezi dai carne.multa carne
Eu zic sa îi dai drumul, nu aş putea sa îl ţin adică totuşi, nu îţi e miă de săracul animal să stea închis? Poţi să îl duci undeva, într-o pădure, aşa nu cred că o să mai ajungă la tine să îţi mănance porumbeii
Ei mananca carne cruda, dar daca il vei tine captiv va muri la un moment dat, dar daca vrei sa nu iti mai manance pasarile pune-l intr-o colivie si du-l la cativa kilometri departare de casa ta si dai drumul (desi ar putea ave a un cuib prin zona si ar fi pacat sa il desparti de familia lui) ai putea sa incerci sa pui o sperietoare ceva sau sa securizezi zona unde se afla pasarile.
Stii ca e ilegal sa faci asta nu? Mananca doar carne dar te sfatuiesc sa ai dai drumul.
Daca doresti, il poti invata sa manance cereale:porumb de exemplu...sau daca nu, cumpara carne proaspata si vezi daca mananca Funda?
Pai, Poti incepe prin ai da porumbeii de mancare...Si dupa ce termina cu porumbeii, ii poti da boabe de porumb