| Gefox a întrebat:

Am prins un uliu care venea si imi manca porumbeii si asi dori sa il pastrez intr-o colivie. Ce ia-si putea da de mancare ca nu am nici o idee? Cine are experienta in domeniu sau macar are idee despre ce este vorba sa imi dea un sfat! Va rog foarte mult! Urgent! Dau funda+vot celui care ma ajuta!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=34&t=1159 gasesti aici multe explicatii :)

15 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Crezi ca traieste captiv? Are nevoie sa zboare.Carne de pasare, dar sigur refuza.Mai bine elibereaza-l.

| Darius392 a răspuns:

In mod normal ar trebui sa il hranesti cu carne de pasare, sa se simta bine. Asa nu stiu, dar totusi e salbatic.
Funda?

| manuel72 a răspuns:

Ce intrebare...Da-i sa manance porumbeii, ca doar de aia venea acolo.

| tykaboldea a răspuns:

Pai, Poti incepe prin ai da porumbeii de mancare...Si dupa ce termina cu porumbeii, ii poti da boabe de porumblaughing

| kataecool a răspuns:

Daca doresti, il poti invata sa manance cereale:porumb de exemplu...sau daca nu, cumpara carne proaspata si vezi daca mananca happy Funda?

| VitalBullet a răspuns:

Stii ca e ilegal sa faci asta nu? Mananca doar carne dar te sfatuiesc sa ai dai drumul.

| Unstopable a răspuns:

Poti sa ii dai sa manance porumbei... ca asta cauta initialwinking

| neutrino a răspuns:

Porumbei!

| smartydsay a răspuns:

Ei mananca carne cruda, dar daca il vei tine captiv va muri la un moment dat, dar daca vrei sa nu iti mai manance pasarile pune-l intr-o colivie si du-l la cativa kilometri departare de casa ta si dai drumul (desi ar putea ave a un cuib prin zona si ar fi pacat sa il desparti de familia lui) ai putea sa incerci sa pui o sperietoare ceva sau sa securizezi zona unde se afla pasarile.

| Gefox explică (pentru manuel72):

laughing))

| Gefox explică (pentru tykaboldea):

laughing)

| manuel72 a răspuns (pentru Gefox):

winking

| vangaelis a răspuns:

Uliul mananca si soareci, iepuri, insecte.

| AnyAnA99 a răspuns:

Eu zic sa îi dai drumul, nu aş putea sa îl ţin adică totuşi, nu îţi e miă de săracul animal să stea închis? Poţi să îl duci undeva, într-o pădure, aşa nu cred că o să mai ajungă la tine să îţi mănance porumbeii happy

| Lămâie00 a răspuns:

Nu stiu cat va supravietui uliul in captivitate, oricum, daca vrei sa il pastrezi dai carne.multa carne