Pooi. bascket, tennis, dans, muzica, chitara, pian, hockey de masa, football(chiar daca sunt fata), pictura, compus piese(muzicale), teatru, rolle, bike, sa ingrijesc animale:X, sa am grija de copii mici, pc(calculator), cititul(uneori, depinde ce), calatoriiiile!, inotul, desenul, shopping, etc...Ale tale?. sper ca iti plac unele din ce am scris eu acolo. fundita?(daca vrei).Si app. ID meu e asta: lovely_lollipop_preety_sk8r, daca vrei sa vbm.Bye!
Buna m-am lasat de sportu asta, sanatatea nu imi permite... dar stau la pc cand am timp, cand sunt bine, si raspund intrebarilor puse de dvs...cand pot citesc carti de rugaciuni, fac dulciuri copiilor mei, si am grija cat pot de fam mea.
Pai...hoby-urile mele sunt:pian,fac bratarile prieteniei, Desene(in special portrete), am grija de animalutele mele(2 perusi, si un catel)scriu poezii si povesti...si cam atat imi trece in cap pana acum oricum mai astept raspunsuri
Tequilla,psihologia,animalele,dormitul,inotul,baschetul,dansul(performanta),ski,shoppingul,expeditile si animalele din nou:X
Buna! Hobby-ul meu principal este desenul (desenez anime-uri de...4 ani). Imi mai place sa scriu poezii si sa cant la pian. Poate ne spui si tu hobby-urile tale
Buna,eu ma numec Mara, Hobby-urile mele sunt de a imi face prieteni, de a innota(pe 20.07. 2011 o sa ma un concurs),sa cant la chitara,sa fac castele din carti,sa dansez,desenz, sa ma distrez cu prietenii, sa imi ajut familia.Hoby-urile pentru mine inseamna sa fac ceea ce imi place in fiecare zi, sper ca si u consideri asta. Fundita?
Eu imi doresc ca atunci cand voi fii mare sa devin doctor de urgente. Acum imi plac artele, basket-ul, cantatul la chitara si foarte mult prezenta animalelor.
Buna.eu sunt pasionata de margelit.te invit sa vezi creatiile mele pe http://trendy-bijoux.blogspot.com/
Hobiul meu cind ma fac mare est sa ma fac e sa fiu doctora ce zici imi dai fundita?
anonim_4396 întreabă: