Hey.
Exact asa se ia de mic.Nu-l lua de mare pentru ca se va atasa mai greu. Ial de micut cat inca habar nu are cei cu el si se va atase si indragosti de tine in cateva zile dacai dai atentie si dragoste; x. Oricum mai multe intrebari lasa-mi Mesaj. Succes!
Parerea mea este sa mai stea putin alaturi de mama sa/lui si cam dupa 2 luni poti sa-l iei!
Un pui nu poate pleca din cuib mai devreme de 8 saptamani cu minim 2 deparazitari interne si un vaccin.Samsarii si inmultitorii se grabesc sa isi vanda metisii cat mai repede(cu cat cresc cu atat puii nu prea mai seamana cu rasa din care pretind ca fac parte puii).
Este rasa pura. Si nu se grabeste nimeni sa mi-l vanda. Pot sa-l iau cand vreau eu
Sunt pline parcurile de,, catei rasa pura,,:buchonei, pechiromi, yorksirei de la 3kg la 15 kg etc.In afara de par lung si uneori culoare nu au absolut nimic in comun cu un caine de rasa. un exemplu de catel http://www.club-westie.com/tobias-mascul-bucuresti/,,propietara chiar crede ca acest metis de westie cumparat de la inmultitorii care s-au autointitulat canisa sissi kenel din Tg. Mures,, este un west highland white terrier rasa pura
Perta_Ana_Maria_1994 întreabă: