| Alis57 a întrebat:

Bună TPU, am un cățel care nu vrea sa mănânce, când se urinează se urinează cu sânge și la cap în partea stânga ii bate ceva, îmi puteți spune va rog ce as putea sa i fac sau ce as putea sa-i dau sa mănânce? Menționez ca este un baidanez mic și are 6-7 ani și este nevaccinat, veterinarul nu este o soluție pentru ca am mai avut un câine care a avut probleme cu mâncarea și la veterinar mi-a spus ca dacă nu este vaccinat este moarte pe cap de câine dar acel câine trăiește foarte bine și acum și tot fără vaccin

4 răspunsuri:
| cinevaoarecine a răspuns:

Nu est posibil sa il duci la veterinar ca sa il vaccineze? Sau ai putea discuta cu alt veterinar decat cel obisnuit ca sa iti spuna cum sa il vindeci. Scuze, sper sa isi revina catelul.

| Alis57 explică (pentru cinevaoarecine):

Nu cred ca mai poate fi vaccinat dacă are 6 7 ani,

| cinevaoarecine a răspuns (pentru Alis57):

Nu prea stiu atunci. Incearca sa vorbesti cu alt veterinar, sau poate chiar cu un doctor. Nu stiu daca ajuta cu ceva, dar catelul meu a mancat odata niste oase si timp de 1 saptamana sau doua nu voia sa manance, facea scaun cu sange si era foarte trist. Veterniarul i-a facut niste injectii si ne-a zis sa ii dam zeama de orez fiert si ceai de menta. Nu te baza pe ce spun, mai bine vorbesti cu un veterniar, poate are altceva decat a avut catelul meu si oricum, cred ca are nevoie de niste injectii.
Sper sa se vindece si al tau. Bafta!

| Eireann a răspuns (pentru Alis57):

Poate sa fie vaccinat la orice varsta.