| ElenaaaAdina a întrebat:

Bună TPU, am un cățel. Nu este de rasa, prin urmare nu are nevoie de vaccinul de deparazitare, de doua zile nu mănânc, nu bea apa, sta non-stop... Mama a încercat să-i dea lapte si mai multe pastile, nu își revine, nu are limbrici, ma puneți sfătuiți cumva? În oraș am doi veterinari care au omorât mulți câini și nu vreau sa ma duc la ei. Vreun sfat, rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

In primul rand gresesti,chiar daca nu este de rasa, catelul are nevoie de deparazitare interna, externa si vaccinuri. Daca nu mananca si nu bea apa, e posibil sa fie virusul parvovirotic (este cel mai intalnit la cateii nevaccinati). Mergi cu el la medic, nu il va omora.Consultul de regula este gratuit.Nu e cazul sa-l mai ti acasa, o sa moara fara tratament. Daca ti la el du-l de urgenta la medic. Sper sa ti cont de sfatul meu.Multa sanatate catelusului.

4 răspunsuri:
| ElenaaaAdina explică (pentru GabyT10):

Mulțumesc foarte mult!

| GabyT10 a răspuns (pentru ElenaaaAdina):

Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Oricand ai intrebari imi poti scrie un mesaj.Doamne Ajuta.Sa auzim de bine.

| Alicezzz a răspuns:

Daca nu il duci la veterinar nu ai de unde sa stii ce are. Si gresit total la toate animalele se face deparazitare interna si externa indiferent de rasa, de pedigree ca are sau nu.

| ElenaaaAdina explică:

Va mulțumesc tuturor! L-am dus la veterinar timp de o săptămână și și-a revenit!