| Lovepets1999 a întrebat:

Am un porcusor de guineea in varsta de 2 luni jumatate, si as vrea sa stiu daca are voie biscuiti? Sunt simpli(asa a spus cea de la magazin). Multumesc!

Răspuns Câştigător
| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns:

Buna ziua! Eu zic ca nu ar strica deloc in alimentatia lui niste biscuiteii mai ales ca sunt simplii. Daca vrei du-te si intreaba medicul veterinar si, vei sti sigur raspunsul corect.Dar sa fi sigur ca sunt simpli altfel nu ii da sa manance, nu stii ce rau ii poate cauza un biscuite care nu e simplu.Dar daca vrei sa ai un porcusor de Guineea sanatos trebuie sa ii echilibrezie o alimentatie sanatoasa si sa ii dai mai mult legume si nu se va imbolnavi prea des.In fine asta este doar un sfat pe care ti-l recomand eu.Eu iti propun sa ii dai biscuiti...in plus ce ar putea sa ii faca rau, un biscuite simplu, fara nimic? Daca stai cu teama sa nu pateasca ceva da-i unul si vezi cum reactioneaza si cum se simte dupa cateva ore/minute. Daca iti este foarte teama du-te la un magazin de animale sau la un veterinar si intreaba-l ce rau ii poate face acel biscuite. Daca vrei poti sa ii duci si u n bisucite ca sa vada care-i treaba.In fine tu de aici inainte faci cu crezi! Sa iti traiasca si sa ai grija de el! O zi buna!

5 răspunsuri:
| Elizuuuu a răspuns:

Are voie, ii poti lasa unul in cusca sa vezi daca ii place, il poti lasa intreg sau sfarama-l. Daca vezi ca nu-i place scoate-l din cusca (biscuitele) si nu mai insista, dar daca ii place, poti sa-i pui chiar 2 happy Sper ca te-am ajutat kiss

Răspuns utilizator avertizat
| LolaLollita a răspuns:

Sigur ca are voiehappy

| AllmaGirl a răspuns:

Nu are voie! Daca nu stiti, nu mai induceti in eroare!

| Lovepets1999 explică (pentru AllmaGirl):

Dupa ce am postat intrebarea...m-am interesat mai mult, si am aflat ca nu prea are voie...straight face Oricum ca nu i-am dat decat o jumatate.