Eu am un bichon havanez si tot asa mananca mult si te sfatuiesc sa ii dai de 2 ori pe zi! Eu ii dau Royal Canin si mi-a dat un paharel din plastic care masoara, Daca vrei sa ii dai de 3 ori pe zi dai jumatate de pumn sau chiar mai putin daca vrei sa ii dai de 2 ori dai un pumn! Bafta :*
Avand in vedere ca e un stramos al cainelui e mai dificil sigur mananca mai mult ca un caine dar probabil mananca mult ca nu-i dai o masa complexa adica nu numai bobite, mancare speciala pentru cainii..ai trebuie si carne, peste, orez, lapte, etc. gasesti si la pet-shop altfel de mancaruri cu mult e proteine special pentru animale mai flamande.
Iti recomand sa te duci cu el la veterinar pentru un control si pentru mai multe informatii.
Am fost la control,este vaccinat, deparazitat (asta in caz ca insinuezi ceva).Imi pare rau ca nu am precizat, as dori niste sfaturi (pe care eu decid daca le urmez sau nu) de la cei care au crescut un caine lup, sau au in prezent, pentru a-mi face o idee.Am inclus in mancarea ei carne, lapte dar nu in cantitate mare deoarece este pui si vroiam sa ma asigur ca nu gresesc. Oricum, multumesc pentru raspuns.