Buna! mai bine fa-i seara si il tii o noapte in casa.Si eu am un caine(pechinez) si il tin in bucatarie de obicei noaptea.Peste zii sta si afara.Dar ii fac baie seara si il pun la somn cu mine! Avand in vedere ca e frig afara s-ar putea sa raceasca.E mai indicat sa il duci in casa sau garaj nu stiu undeva la caldura sau sa nu-i faci de loc.Cel putin daca ii faci nu stiu daca reusesti sa il usuci si sa il ti cateva ore in casa sau la caldura.Am zis mai bine seara pentru ca fiind obisnuit afara nu v-a vrea sa stea in casa dar noaptea doarme.
Nu-i face baie! o sa raceasca ia o perie de caini si udo si freca-l cu ea o sa se ia mizeria de pe el si nu o sa mai miroase asa urat apoi la primavara poti sa-i faci baie. Salut
Da dar ziua nu noaptea trebuie sa fi atent si la vreme sa vezi daca nu-i chiar asa frig si trebuie sa aduci niste prosoape un sampon pentru caini si cam atat nu-i greu
Dar nu e problema daca ii fac baie pre vremea asta.Vara da, i-am facut..Veterinarul a spus sa nu-i fac ca raceste, a mai fost bolnav cainele o data.Dar daca il tin in casa dupa baie n-ar trebui sa aiba probleme?