Doi baieti sau un cuplu, se inteleg. Cand sunt doua fete, nu se inteleg. O sa fie putin mai greu sa ii inveti sa vorbeasca, pentru ca ei vor vorbi in limba lor, intre ei.
Perusii din petshop nu vor vorbi niciodata si slabe sanse ca cei din crescatorie sa lege cuvinte.
Eu am avut perusi mai multi si iar doi baieti, i-am tinut impreuna si nu stiam credeam ca unul era fata dar era de fapt baiat si ma miram de ce se certau, mai degraba un cuplu fata baiat ti-as sugera. Iar de vorbit am vrut sa incerc fiindca vazusem undeva ca e posibil sa ii faci sa vorbeasca dar chiar si un cuvant cica 3 luni iti ia iar dupa aia e mai usor pentru ca nu sunt ca cei care vorbesc, eu nu am mai incercat sa ii fac fiindca era mult de munca.
O cunostinta de a mea avea 2 perusi sau ceva de genul si se intelegeau super bine
E foarte trist sa tii o pasare inchisa intr-o colivie sau in casa. Sunt animale carora le place spatiul.
E treaba ta ce faci, dar parerea mea este ca pasarile nu ar trebui tinute ca animele de companie.
Nu e tot una că e ținută la petshop sau in colivie și lăsată afară prin cameră din când în când?