Buna poate incerci sa colectionezi obiecte vechi poate in cativa ani vor valora ceva
Funda?
Te pup :*
Buna!
Cheitele alea de la dozele de suc/bere, fel de fel de clame, toate modelele, cu paiete/fara, cu fundite, bratari impletite ( http://myawesomeplace.com/......-v-uri.jpg ), sireturi :)),nasturi, postere, si mai nou mi-am gasit prin niste caiete mai vechi, un dosar plin cu lucrari si teste din clasa I, pana in a VIIIa, ai putea si tu sa le cauti pe ale tale, si sa le pui frumos intr-un dosar;;)
Bafta!
Funda?:D
Eu colectionez postere. Am peste 150 de bucati.Bineinteles,postere cu vedete romanesti si internationale care sunt acum in voga( Selena,Miley,Jonas, Justin Timberlake, Adela popescu, P! nk, Will.i.am etc). Cred ca am toate vedetele posibile, ca sa pot spune asa.
Este foarte frumos ca peste ani cand vei fii matur/a sa te uiti peste postere si sa-ti spui"ia uite vedetele din tineretea mea! Copilaria mea si cantaretii adolescentei mele"
Asa cum de altfel spun si parintii nostri cand aud o melodie veche, car noua ne cam displace.
Bafta!
Eu am o cutie cu amintiri in care pun tot felul de biletele scrise in ore, postere, poze, pliante din tari saraine, Primul numar din revista clasei etc
Acum se colectioneaza bratari, brelocuri, dar am auzit si sa colectionezi brose. De colectionat mai poti colectiona mingi dinacelea micute, care se iau de la aparatele alea unde bagi moneda si invarti, sau mai poti colectiona panglici
, inele, sau ceva mai ciudat, ca si in coleg, imagini cu pereti. Oricum poti colectiona orice, de la sigle, care in viitor iti pot aduce bani, la obiecte vechi si ciudate gasite la targuri de vechituri.
Poti colectiona carti de joc (Dinalea Bycicle profesionale) Nu costa foarte mult si sunt unele modele care arata foarte bine