Uau,nu.tipa cad ii apuca +ca ciupesc foarte rau.costa 80-100 lei.mai bine un canar, e mult mai dragut.
DA cum naiba vreau sa ai papagal si sa nu faca zgomot... ia-ti si u in pan amea un porunbel ala nu face nimic sigur nu te scoala nu stiu care e faza sa iti iei un papagal si sa nu cante sa nu faca nimic sa stea ca o mula in cusca...Da daca tot vrei sa iti iei ia-ti 2 nu unu din catevad nu prea iti place sa faca zgomot asa vor avea ocupatie si nu vor canta. Eu am 9 nmfe 2 perusi si un cantatot si eu vreau sa aud galagie sa cante ceva mai aud cateodata ceva da nu prea multe as vrea sa se auda ca la zoo )
Buna! eu am un papagal nimfa din vara asta.Eu am dat 100 de lei pe el.Intradevar,ii mai apuca sa tipe(cante)dar sunt foarte draguti si meria pentru ca nu canta Non-Stop si nu va canta decat dupa ce se obisnuieste cu familia si casa(2-3 saptamani). Daca nu vrei sa cante ia-ti o femela dar la ele suna mai urat adica le tipa nu canta, dar cei drept canta mai putin.Sa stii ca suntfoarte iubitori si blanzi si isi merita banii.
P.S.la inceput, s-ar putea sa nu manance cateva zile dar nu-ti fa griji deoarece e doar speriat. Sper ca ti-am fost de ajutot :*
Te-ar costa cam 1 milion si jumtate. Foarte galagiosi nu sunt eu stiu din proprie experienta.Am un papagal nimfa si nu face foarte mare galagie.