| Andraaaaaaaaa a întrebat:

Buna TPU as vrea sa stiu ce ziceti in privinta asta : vreau sa imi cumpar un golden retriever dar nu stiu de la ce canisa sau crescator

va rog, spuneti-mi de unde as putea cumpara unul?

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| FUCKy0u a răspuns:

De la canisa.Crescatorii nu iti dau nici o garantie ca e rasa pe care crezi o vei cumpara si nici nu stii in ce conditii sunt tinuti. Exista tot felul de crescatori care imperecheaza si puii care sunt frati si ei se nasc deja bolnavi.Cel mai bine ar fi de la canisa. Sper ca te-am ajutat.

7 răspunsuri:
| JockerStoica a răspuns:

Salut poti sa cumperi si de la o canisa care creste doar Rasa Golden Retriever. Uite aici caini exceptionali: www.goldenretriever.vondanienthal.ro
Salut.

| cainirasapura a răspuns:

Canise de golden afiliate la Asociatia Chinologica Romana http://www.retrieverclub.ro/canise.htm

| Andraaaaaaaaa explică (pentru JockerStoica):

Cat costa?

| cainirasapura a răspuns (pentru JockerStoica):

Canisa danienthal creste si ciobanesc german www.vondanienthal.ro

| JockerStoica a răspuns (pentru Andraaaaaaaaa):

Nu stiu. Dar poti sa le dai un telefon si iti vor zice ei pretul, oricum sunt scumpi!
Bafta.

| Andraaaaaaaaa explică (pentru FUCKy0u):

Dar de la ce canisa? te rog zi-mi

| FUCKy0u a răspuns (pentru Andraaaaaaaaa):

Pentru ca de acolo e cel mai sigur.Sunt oameni seriosi si, de la crescatori am spus deja de ce nu e bine sa ia si de la petshop nu stii daca rasa pe care ai luat-o e ce vrei.Eu mi-am luat un bichon de la petshop si mi-au spus ca e bichon clar, si acum ca a crescut se vede ca e corcita cu ceva, dar nu conteaza, oricum o iubesc.