| CrazyPittica a întrebat:

As vrea sa va pun 2 intrebari. 1.As vrea sa imi cumpar o broscuta testoasa mica.Cam cat ma costa broasca si un mic recipient special in care sa o pun? 2.Am mai avut broase, dar toate au murit.Cred din cauza apei(foloseam apa de la robinet).Ce sa fac ca sa nu mai moara?

Răspuns Câştigător
| CeaCuMasca a răspuns:

O broască țestoasă costă între 30-50 ron.Prețul unui acvariu diferă, găsești între prețurile de 30-700 ron.Ca să ieși cât mai ieftin poți cumpăra un lighean, găsești și la 30 ron destul de spațios.Apa de la robinet nu are nici o problemă, o poți folosi liniștită. Probabil ai scos-o din apă și ai așezat-o pe o suprafață atinsă de ceva soluții de curățare.Cumpără-i un ornament care să i-l așezi în acvariu și pe care să se poată cățăra să stea pe uscat, neapărat.Vezi să-i fie apa destul de adâncă, încât să poată înota, poate ia-i și o colegă și dă-i de mâncare regulat.Cu o perie de dinți curăță-i carapacea din când în când.Cam atât.

4 răspunsuri:
| lalalaMaria a răspuns:

Buna! nu cred ca te costa mult! cred ca te costa pana in 200-300 ron! iar ca sa nu mai moara in primul rand trebuie sa intrebi un medic veterinar: ce sa ii dau de mancare? ce apa sa folosesc? si o prietena are o broscuta testoasa si ea ii pune apa plata. Sper ca te-am ajutat!

| BellaFoxyMaria a răspuns:

Buna! nu te costa mult cam intre 80-90 ron! o prietena are o broscuta testoasa si ii pune apa plata! ea o tine intr-un lighean mai inalt si mai incapator dar trebuie sa ii cumperi si ceva pe care sa se catere si asa ajungem la un 100-120 ron in total! Sper ca te-am ajutat!

| CrazyPittica explică (pentru CeaCuMasca):

Vreau sa va spun de ce i-am dat acestui utilizator funda.A avut cel mai complet raspuns.Multumesc!

| cuticaadrian2 a răspuns (pentru CrazyPittica):

Cred ca glumesti :"a avut cel mai complet raspuns" dar 90% din ce a scris este gresit!
Auzi "cumpara un lighean", bai omule tu gandesti ce spui?!
In primul rand iti trebuie un acvariu
in al doilea apa de la robinet are clor(este nociv pentru testoase) de aceea trebuie sa fie lasata la decantat 48 de ore intru vas neacoperit