Nu te panica, lasă-l să se plimbe cât vrea, va ieși singur peste câteva ore (numai fii atent pe unde mergi, ca să nu-l calci)! Și cumpără-i neapărat o rotiță și o minge pentru plimbări, dacă încă nu are, pentru că este un animăluț foarte activ și să stea într-o cușcă pitică zi și noapte fără prea multe activități e un chin pentru el. Și lasă-l să se plimbe și fără minge prin casă, preferabil în camere fără zone inaccesibile, unde să nu-l poți vedea! Va fi fericit să alerge în voie și să exploreze (cușca o poți lăsa deschisă pe jos, cu o scară improvizată atașată, ca să intre singur în ea, când îi e foame). Numai, repet, ai grijă pe unde calci, ca să nu se sfârșească toată treaba în vreun accident nefericit!
Chiar dacă ocupa c-am mult spațiu, este ok.Pe viitor am sa ii iau una mai mare. când se da face zgomot dar eu îl țin în balcon și nu se aude.este destul de ok, voiam sa ii schimb căsuța, ca și ea ocupa ceva spațiu, și sa ii iau gen un cubuleț, este ok? ma gândeam ca el este obișnuit în ea, și dacă i-o schimb cred ca o sa fie agitat pe moment, nu?
N-am căutat, dar încearcă! Eu mi-am luat cutiile (vreo 7) din Metro, iar accesoriile pentru ele iau statice sau le prind de o bucată de gratii (se găsesc separat), pe care o lipesc cu scotch de peretele cutiei. Mă rog, le-am construit alor mele (3 surori care încă se împacă între ele, cu mici scăpări ocazionale) și o vilă cu 8 niveluri, balcoane, rotițe, labirinturi, unde își fac de cap, dar asta e o altă poveste.
Caută pe Youtube sugestii, trebuie să fie și printre ele ceva interesant.
Http://youtu.be/XU03Tp8KcMs Asta?
Arată super și pentru hamster e foarte fun, dar cred că va trebui să aduci multe note de zece pentru așa ceva. :))