Lasă o sa se lingă la operatie, asa grabeste vindecarea, limba ei are anticorpi care ajuta la vindecare, nu o mai chinuii cu guler ca si asa o doare operatia, cine ti a zis sa i pui guler, ce rasă este pisica? Este fată? Sau motan.
Pisica e luată de pe strada, însuși veterinarul mi-a recomandat sa ii pun guler. Dacă se linge acolo poate sa își scoată atele, mie mai îmi este frica de Mișcările bruște pe care le face...
Nu te lua după veterinar, pisica este un animal inteligent, nu o sa i si scoată ațele. Lasa o ca stie ea ce face, si punîndu i guler o chinui.
Lasă gulerul acolo. Și fă-i niște poze mișto
Are un rol, nu degeaba ți-o zis veterinarul, să-l pui. Păi omul vorbește degeaba? După ce ai mai mers la el?
Saliva o fii ea bună, dar și dinții? Se mișcă la rană, se tăvălește, se murdărește și se infectează. Hallllo!
Asculta de veterinar si lasa-i guleru acolo, e normal sa fie dezorientata si sa nu ii placa cu guleras si sa incearca sa il scoata. Plus o sa vezi ca se si loveste in el pe langa usi ca nah nu vede in parti cum ar veni.
Cam dupa 24 ore o sa fie mai calma.
Am avut si eu asa motanu dar al meu fiind slabanog deja in a 4 zi reusise sa fie f mobil si deja se lingea la... deci era degeaba gulerasu veterinaru imi zisese 7 zile cu guler, l-am dat jos in ziua 4 dar la motanei nu e ca la pisicute, au o incizie extra mica ce se vindeca repede, pisicutele au mai mare fiind pe burtica.
Lasa gulerasul acolo, dupa 2-3 zile se mai obisnuieste cu el... Si il mentii pus cat a zis medicul, a facut si el o facultate de profil, mai stie ce vorbeste.
Deniissel întreabă: