| Iulianaiuli78 a întrebat:

Bună TPU, cainele meu a intră în casă din greșală si era plin de capause, dacă dau cu spray de muște în casă mor?

Răspuns Câştigător
| sammie a răspuns:

Mor de la Autan. Este anti capuse. Da cu Autan pe capusa si va iesi singura in cateva minute, sau poti dupa aceea sa incerci sa o scoti cu o penseta.

9 răspunsuri:
| ayannn a răspuns:

Depinde daca inhalezi sau nu, si moare catelu de la sprei ☠️☠️

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dai destul incat sa ai aceeasi radioactivitate ca la chernobyl te ia cel mult o diaree asa ca nu te stresa ca mori
Funda?

| DomnulPoliticos a răspuns:

Sursele mele spun ca nu?

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca a fost mediatizat un caz la tv recent in care doi nefericiti au murit de la un spray de asta anti-tantari/gandaci.
Deci daca dai o cantitate suficient de mare si ramai in zona si inhalezi, ai chiar sanse sa si mori, daca inspiri aceste pacatoase de substante!

| Celestina003 a răspuns (pentru ayannn):

Mor toții, si căpușele si câinele XD

| Felys a răspuns:

Bietul animal in ce familie a nimerit, de deparazitare nu ati auzit? Va e teama pentru voi dar de bietul caine doi bani nu dati

| Iulianaiuli78 explică (pentru Felys):

Nu asta e problema, am dat de multe ori bani dar câinele iese mereu afara la poartă si după ia numa căpuși, desi nu are voie la poartă, iese pe ascuns când noi dam pe poartă.

| Felys a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Deparazitare se face lunar chiar si in lunile reci nu o data pe an. Daca ar fi fost deparazitat corespunzator nu ar mai lua capusi sau ar murii imediat tot ce s-ar prinde de blana lui

| Iulianaiuli78 explică (pentru Felys):

Eu cred că e cel mai norocos animal, manacare mănâncă doar cumpărată, are vaccin, nu mai are căpușe i-am cumpăratat pastile, când o doare ceva mergem la veterinar! Nu stă legată deloc, are propiul ei bol de mâncare, cumpărat, iarnă ia cumpărat si sora mea o hăinuță..etc. si o sa mai fie.