Buna. Am tras si eu cu ochiul pe site-ul Companiei sau Magazinului e-biju. Sincer mi se par chiciuri. Nu cred ca merita sa te incurci cu asa ceva.
P.S. De ce excluzi posibilitatea de a fi reprezentant Avon sau Oriflame? Din cate stiu acolo bijuteriile arata mult mult mai bine si sunt mai de calitate.
O zi buna!
Sunt putin neseriosi, dar daca ai nervi si rezisti merita! Eu sunt coordonatoare, dar nu vreau sa-i laud ca nu merita.
Prefer sa spun doritorilor adevarul de la bun inceput!
Produsele sunt ok si arata chiar mai bine ca pe site.
Daca vrei sa te inscrii te ajut cu cea mai mare placere cu toate detaliile.
id: ioli77grama@yahoo.com
sau poti sa-mi lasi mesaj si aici.
Mersi mult! as vrea sa stiu : cum primesc produsele la posta sau prin curier? care este taxa pentru curier sau posta? daca trebuie sa platesc produsele imediat ce le-am primit? daca trebuie sa fac comanda in fiecare luna? si nap daca tu consideri sa mai specifici ceva? :*
Pdusele le poti primi atat prin posta cat si prin curier, dar prin posta este mult mai ieftin, chiar daca dureaza mai mult.
Primul colet se plateste la livrare, urmatoarele la livrare sau la termen.
Daca selectezi la termen si ai intarziere la plata urmatorul esti obligata sa-l platesti la livrare. Daca platesti la livrare ai 3% discount in plus.
Comanda nu trebuie sa faci in fiecare luna, dar oricum comanda min e 50 lei si nu e greu sa aduni.
Daca doresti iti pot da mai multe detalii si sa te ajut cu inscrierea.
Id: ioli77grama@yahoo.com
anonima3826 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ane758 întreabă: