Nu trebuie sa faci ceva anume dacă ea ia deciziile, poți doar sa o rogi sa îți ia un peruș și îi promiti că ești cuminte și chestii de genul. Am avut și eu peruși, sunt gălăgioși, mai ales daca îi ții într-un loc unde aud păsările de afară cum cântă, în schimb dacă îl ți in camera ta unde e liniște sau în sufragerie e totul ok.
O sa il tin in camera mea. Si va fi unul singur. Si nu ea mi-l va lua. Tatal meu mi-l va lua. Dar tatal meu nu poate sa mi-l ia atat timp cat mama mea nu e de acord...
Și eu am avut peruși acum vreo 2 ani sau așa ceva și pentru a avea peruși trebuie sa fii destul de responsabil pentru că fac multa mizerie cum mănâncă adică semințele alea ce le mănâncă ei le aruncă peste tot conjile...și trebuie să aspiri acele cojite macar 1 data la 3-4 zile poate chiar 2 zie și trebuie să le cureți cojile care rămân în "bolul" lor și să le schimbi apa cam zilnic, șervețelul din cușcă și etc. Plus că dacă nu ai un balcon sau terasa (daca stai la casa) atunci o sa fie cam nasol pentru că fac foarte multa gălăgie și nu prea ai cum sa ii faci să tacă eu nu reușeam nicicum cu ai mei. Și iarna o să fie cam nasol cu gălăgia lor adică vara ii puteai scoate pe balcon sau undeva dar iarna și toamna daca e mai frig o să moară din cauza temperaturii oricum doar promite i mamei tale că o să ai grijă de ei dar asta doar daca știi sigur că o să ai timp sa faci toate chestiile pe care le-am enumerat mai sus.
Pot sa fac chestile care le-ai spus. Plus ca perusul care l-am vazut era foarte cuminte. El statea pe bara si ceilalti ciripeau. Si pot sa il scot afara am balcon. Si din cate am vazut la Youtube-rii din strainatate ei tin perusi in casa si nu fac mare galagie. Eu o sa am unul deci nu o sa aiba cu cine sa ciripeasca mult. Cu mine va putea sa ciripeasca. Sunt bun ascultator
Stiu. Dar ea nu are incredere in mine fiind ca zice ca nu pot avea grija nici de mine(desi am facut judo adica sport de lupte si sunt si dezvoltat) ba ca nu sunt ordonat si nu stiu sa am grija de camera mea. Deja sunt in ceata cate scuze poate avea.
Fa curat in camera, luna, cum vrea ea sa fie si cheam-o sa-i arati nu e greu sa pastrezi asa camera daca pui mereu lucrurile de unde le-ai luat
Degeaba... azi am vorbit cu ea m-am agatat de piciorul ei si toate cele. Si a spus nu ca spune ca mi-e sila sa strang cand merg afara cu cainele. Si e adevarat fiind ca e putin cam gretos un c***t mare si moale. Si la perus o sa pun ziare in cusca deci cand o sa strang o sa strang iarele si nu o sa fie asa de gretos. A spus ca nici de camera mea nu pot avea grija. Dar eu dupa ce fac curatenie si ordine mi-o rearanjez pe gustul meu(ma refer la birou) le pun toate pe masa sa le gasesc mai usor. Dar e nu intelege...;-;
Nimeni20192018 întreabă: