anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am facut Yorkshire-ului meu urechile cu banda adeziva, cum arata pe youtube, ca sa-i stea sus. Am tinut banda 2 zile si azi i-am dezlipit-o. Ii stau in sus si arata foarte bine. Credeti ca am facut bine ca i-am pus banda adeziva? Stiu ca pana la urma pe la 3-4 luni tot i se ridica urechile, dar am vazut pe unii la care nu li s-au ridicat, si nici nu se vor mai ridica si am zis sa-i fac cu banda adeziva sa nu fie prea tarziu ca poate nu se vor ridica... big grin

5 răspunsuri:
| OanaSi a răspuns:

Lasa-i urechile-m pace si nu mai chinui bietul caine!

| Cruciuliță a răspuns:

Ai innebunit fato! daca cineva ti-ar lega si tie mainile cu banda adeziva i-as multumi cerului ca ne-a scapat de o nesimtita! Cum poti chinui un caine? ba, esti si fata! du-te de aci!

| naitza a răspuns:

Pai ei bine lasa-l in pace ca e si el un mic catel

| symy_1713 a răspuns:

Nu mai sariti cu gura pe ea degeaba daca nu aveti nici cea mai mica cunostinta despre cum se procedeaza la acesti catei. Credeti ca ii fixeaza urechile cu patentul? Nu il dor urechile asa se procedeaza in unele cazuri la aceasta rasa si nu vad cum ar putea suferi catelusul. NU ai incalcat legea si catelusul nu are ce sa pateasca. Sper ca te-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru symy_1713):

Macar cineva de aici are cunostinte in domeniul Terrierilor Yorkshire!