anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.La mine in scara a aprut o pisica disperata de vreo patru zile care tot miauna.Am luat-o in casa de vreo trei ori si mieuna foarte tare si cauta peste tot in casa apoi i-am dat drumul.Mama a spus ca poate are pui si ii cauta. Dupa aceea am dus-o afara dar s-a intors in scara si miauna chiar si acum. Ce pot face cu ea?

5 răspunsuri:
| trasnet a răspuns:

Ai incercat sai dai sa mamnace
sau poatechiar are oui si nu stie unde sai caute
si da e neagra ai un mare ghinion

sper sa te ajute
chestia cu mata neagra am auzit-o
no lua in serios

| daηă a răspuns (pentru trasnet):

Da,i-am dat sa manance si nu a vrut.
Si era alba cu cateva pete nergre. Oricum vecina mea are o pisica neagra care trece pe langa mine in fiecare zi si nu mi s-a intamplat nimic laughing

| dana9494 a răspuns:

Eu as luao la mine sa fiu in locul tau. mereu mi-au placut pisicilee. poate are nevoie doar de un pic de dragoste, sa se simta iubita. credc de asta are acum nevoie...

| daηă a răspuns (pentru dana9494):

Si eu ador pisicile.Am mai avut cateva si le-am pierdut si am suferit mult dupa ele.Am luat pisica aceea in casa dar ea mieuna si cauta sa iasa.SI chiar daca nu facea asa, mama nu ma lasa sa o pastrez straight face

| XoxoMariii a răspuns:

Cred ca este nelinistita, poate i-au murit pui, sau un vecin ia dus sau omorat sad si mie mi s-a intamplat iar pisica de la bloc nascuse si pe covorasul meu iubeam pisoi aceia crying