| StefyRO a întrebat:

Ma-m apucat de Lineage2 CT4 si nu stiu nimic, este foarte greu. Mai intai imi trebuie un server unde orii sunt mai multi romani, ori este romanesc. Va rog frumos unul care se pricepe la acest joc!

Răspuns Câştigător
| kamykaze88 a răspuns:

Poi eu am 1G ram placa video 256 mb si 2400+ procesor si merge la mine si high five. God of destruction nu merge

10 răspunsuri:
| kamykaze88 a răspuns:

C4? nu ai Freya?
daca aveai freya te ajutam eu sa joci

| Robert7186 a răspuns:

Daca server romanesc intra pe asta http://www.lineage2.ro/connect.php si pentru alte informatii sa dai pm

| al3xtheb3st a răspuns:

Sal si eu acum il descarc dar cunosc pe cineva care are pe un sv (client freya) care stie juca foarte bine id-ul lui este robi_bazatu18xxl spune-i ca vrei sa te apuci de lineage2 si iti va spune el mai multe

| StefyRO explică (pentru kamykaze88):

C4 am pentru ca am auzit de la alt prieten ca calculatorul meu nu este destul de bun pentru Freya

| kamykaze88 a răspuns (pentru al3xtheb3st):

Am fost hero pe dwarf si pe sk m-am saturat de hard farm sunt pe un pvp am un sk si nu fac absolut nimic decat enchant si omor noobi

| StefyRO explică (pentru Robert7186):

Este server 100% romanesc?

OK atunci vreau sa ma apuc! Ajuta-ma!

Downloadai Lineage2 C4 da-mi ID tau! Si acolo discutam. O sa dezinstalez C4 imi dai instalarea de la High Five si intru pe ce server spui tu. OK?

| kamykaze88 a răspuns (pentru StefyRO):

Eu acum joc freya high five e cam prea exagerat
pana la freya jocul merge frumos high five o dezamagire pentru mine... scoate freya ok?

| kamykaze88 a răspuns (pentru StefyRO):

The_dark_seed88