Da-i niste graunte de borumb, daca nu vrea sa le manance baga-i-le fortat pe cioc.Nu pateste nimic, iar ca sa vezi cat a mancat pipaie-i gusa cu mana.
Lasa-i o bucata de paine afara, nu cred ca le face bine painea proaspata. las-o putin sa se intareasca apoi o faci firimituri mai micute si-i dai. seminte de floarea soarelui, orz, mei, mazare, linte... cel putin asa zice aici -> http://www.animalutul.ro/......eilor/542/
Probabil ca e putin speriat, lasa-l sa se acomodeze, fa-i un pic de liniste, poate e speriat, blindeaza-l bine sa nu-i fie frig si singurel isi va reveni. o sa stea pe capu` tau pana in primavara deci e nevoit sa manance, forteaza-l un pic, ia mancarea cu o penseta si impinge-o in cioc, va incerca sa ciupeasca pentru a se apara si atunci il servesti calumea. daca nu functioneaza nici asa, mergi cu el la veterinar, (azi daca se poate) ia-ti 20 lei dupa tine si sa-i faca niste injectii ca sa nu te trezesti cu el cu ochii dati pe Bulgari
Da-i grau sau paine farmitata daca e mic nu poate sa manace porumb sau alte minuni.
Cred ca este speriat, dar sa nu excludem si riscul de boala. Du-te cu el la veterinar!
Deniissel întreabă: