Da va supravietui! Alta data sa numai faci asa eva si sa te inveti minte. Mai mult ca sigur va supravietui este imposibil daca veterinarul a spus ca se poate opera crede-ma si mie mi s-a intamplat si a avut 78% sanse mi-a spus veterinatul.A facut operatia si dupa cateva zile si-a revenit!
Daca veterinarul a spus ca se poate opera inseamna ca are sanse de supravietuire. Doamne ajuta, si eu am un catelus si stiu ce inseamna dragostea pentru animale
Depinde de rasa catelei si cat de rezistenta e, dar nu iti fa griji, sigur va fi bine "cainii sunt rezistenti " daca vrea traieste daca nu moare " daca are pui clar ca va trai (instinct matern) si eu am o catelusa Lola si nu i-am ucis instinctu matern si nici nu o voi steriliza (fiecare animal isi doreste un urmas deci, e bine sa sterilizezi dupa a 2 data dupa ce are pui ). PS cainii pot fi deochiati si animalele frumoase deci ai grija! Sa ai parte de bine!
Tin sa va anunt ca astazi a murit :'(. Pana la urma a fost diagnosticata cu cancer si medicii au zis ca va trai maxim o saptamana, asa ca au adormit-o. Abia luna asta ar fi implinit un an, din 5 catei au ramas 2 baieti care sunt foarte sanatosi si mananca foarte bine, deja au inceput sa latre.
Va multumesc frumos de incurajari, chiar am sperat sa supravietuiasca, dar se pare ca nu a fost sa fie asa din pacate...
Va multumesc...
Imi pare rau... daca a avut cancer, nu prea rezista nimeni la cancer...am crezut ca avea un caine putrezit.
Si a mea a murit.doctorul a spus ca operatia e singura sansa.am crezut in spusele lui si in timpul operatiei a murit.Eu nu mai cred in medici.nici veterinari nici umani.