| User44555 a întrebat:

Pisica mea a fatat 4 pui.Acum ea a disparut, cred ca a murit.
Pisicii ei au 10 zile inca sug ce pot face sa nu moara pentru ca sunt prea mici sa manance singuri, acum si-au deschis ochii.
Iar unu dintre ei plange mereu ce pot face sa-l linistesc?
Funda!

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Pisicii plang când sunt flamanzi si daca nu au unde sa faca, deci sa ii cureti dupa ce fac.
Ce ai de facut :0 O seringa de 10 mililitri cu laptic si le dai cam 10-20-30 ml depinde de cat poate sa manance pana vezi ca nu mai linge si scoate laptele pe afara.
O sa vezi ca de abia se misca si o sa zici ca s-a imbolnavit de la lapte, dar nu este asa ci pur si simplu este satul si fericit. Il lasi asa si o sa vezi ca doarme dus si intre 6 si opt ore scapi de gangurit happy Apoi procesul se reia.
Daca vrei sa ai ore de somn linistite faci asta si inainte sa adormi.
Succes si sa fie bine,

5 răspunsuri:
| User44555 explică (pentru MeConstantine):

Multumesc mult acum pisicii dorm linistiti.big grin

| MariaSerenaBlumore2 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mergi la un cabinet veterinar sau la un pet-shop si sa intrebi.Cu siguranta te vor ajuta.Aceeasi problema am avut-o si eu cu 3 pui de pisica.Mama lor ii parasise iar 2 dintre ei au murit si doar unul il mai am si acum a crescut mare.Este posibil sa gasesti la cabinetele veterinare lapte de pisica. Oricum daca le dai lapte de vaca se strica la burta si mor. Sper ca te-am ajutat. Fundita te roog? :***

| User44555 explică (pentru MariaSerenaBlumore2):

Laptele de vaca nu este bun pentru ei?

| User44555 explică (pentru MariaSerenaBlumore2):

Daca au 10 zile si si-au deschis ochii nu pot trai cu laptede vaca?

| cornelia_7230 a răspuns (pentru User44555):

Ba da. Traiesc. Am avut o situatie similara. Le-am dat cu seringa laptic, exact cum ti-a spus si Constantin. Chiar tineau seringa cu labutele. Impingi usor de piston, ca sa nu se inece cand "sug ". Asta pana cand vor lipai singuri, din castronase. Atentie ca, tot asa cum ti-a spus Constantin, iti repet si eu ca cei micuti nu stiu sa se spele la fundulet asa ca va trebui sa-i ajuti un pic. Dar nu pentru mult timp.
Sa fii fericita alaturi de ei!