| LigiMe99 a întrebat:

Puteti va rog sa-mi dati idei de cadouri pentru 18 ani? Multumesc! Dar vreau ceva original...

Răspuns Câştigător
| noqq a răspuns:

Bratara sau lant de argint, daca tot ii daruiesti ceva, fa-i cadou ceva ce sa aiba amintire de la tine sau un parfum cat de cat

11 răspunsuri:
| dana90 a răspuns:

Pai este fata baiat sunteti impreuna nu sunteti trebuie mai multe informatii

| Ramonyka_1855 a răspuns:

Pai. poti sa ii dai bani. Sau poti sa ii cumperi o rochita dragalasa. de care sa se foloseasca! Dar sa ii cumperi ceva dee care sa se foloseascawinking

| bebelusha93 a răspuns:

Buna! Anul trecut la majoratul unei colege eu impreuna cu 2 prietene, i-am facut un cadou mai ciudatel.Fiecare a cumparat cate un cadou, de ex un parfum, bijuterii, etc, ne-am dus la un magazin si am cerut vanzatoarei niste cutii(3 parca de dimensiuni diferite). In cutia cea mai mica am pus hartie igenica(mergea si vata) si am ascuns cadourile printre hartie.Am bagat cutia mica in cutia mijlocie si acolo am pus un biberon, o suzeta, o jucarie, un prezervativ, un pampers.Si in cea mai mare cutie am bagat-o pe cea mijlocie, si la fel in ea hartie igenicalaughing
La 12 noaptea I-am adus cutia mare si a desfacut-o in fata tuturor invitatiilor(a fost super)

| Olivia_Ivan_1997 a răspuns:

Un tricou cu desene si semnate de prieteni ei

| Dyanutz a răspuns:

Nu ma prea pricep la asa ceva... dar poti incerca sa dai un aparat photo sau o trusa de machiaj(daca e fata) sau poate un album... sper ca te-am ajutat

| AmD a răspuns (pentru bebelusha93):

Ce idee nastrusnica!

| ThePathWalker a răspuns:

Daca e romantica un zbor cu avionul
dk e aventuroasa cu parasuta
dk nu ai bani o bijuterie frumoasa

| Bijuterii111 a răspuns:

Bijuterii swarovski, gasesti pe iBijuterii la pret bun: http://www.ibijuterii.ro/swarovski

| PappaBear a răspuns:

Iata un site cu niste cadouri absolut originale! Imprimeurile sunt superbe, dar personal mi-a placut la nebunie ideea de tricouri ambalate in conserva. :)
http://www.conserve.ro/cadouri-pentru-femei/cadouri-pentru-indragostiti/

| Alex1986kk a răspuns:

Http://aivrea.ro. Sigur nu dai gres!