| fllory a întrebat:

Sambata am primit o pisicuta mica, mica, de o luna careia i-a murit mamica si am luat-o in grija. Eu si parintii mei ne ocupam de ea sa o hranim si sa ii oferim tot ceea ce are nevoie dar am observat ca de cand a venit aici a facut lipsa mare doar o singura dat (in aceeasi zi in care am primit-o) si asta ne ingrijoreaza putin.
In tot acest timp i-am dat sa pape numai lapte dar nu a facut lipsa mare. Adevarul este ca nici nu o doare burtica pentru ca atunci cand o masez nu scoate niciun sunet...Credeti ca are ceva sau ar trebui sa o ajut intr-un fel?

8 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Esti sigura ca nu a facut pe undeva si tu nu sti? Ori cum o poti duce la un veterinar sa stii ca nu costa mult, iar daca veterinaru e de treba poate nu te va taxa pentru ca in mod normal ei primesc tot felul de gratuitati.

| nosferatu a răspuns:

I-ai dat sa 'pape'? genial laughing

| fllory explică (pentru nosferatu):

Da e genial, cel putin pentru tine laughing. Tu poate esti mai genial, poate reinventezi ceva... poate prostia big grin
De ce nu ma cauti altundeva?

| nosferatu a răspuns (pentru fllory):

12 ani?

| XoxoMariii a răspuns:

Trebuie sa stai langa ea mult, si laptele.nu il da in fiecare zi o sa faca diaree dar poti sa ii iei bobite pentru pisici junior happy a mea le mananca imediaat big grin seara daca poti sa o pui sa doarma cu tine sau macar sa te simta ar fi perfect, crede-ma pisica mea este la fel happy Funda? :*

| oliviaaa a răspuns:

Eu cred ca poate ii este dor de mama ei daca nu zimbeste si nu toarce cred ca nu trebuie sa va faceti griji pur si simplu aveti va rog grija de ea!

| n1445 a răspuns:

Hei. Pai in primul rand nu'i mai da atat lapte, nu ii face bine, mai bine ii dai ceva cu care sa se poata satura bine...nu neaparat mancare de la magazin happy pisica mea iubeste cartofii de orice felhee hee

| fllory explică:

Ms mult pentru raspunsuri :*:* (cele serioase...) dar nu ati inteles ceva...e foarte mica, are doar 4 saptamani si nu stie sa manance nimic in afara de lapte pe care si asa i-l dam cu biberonul pentru ca mama ei nu a apucat sa o intarce.
Intrebarea mea a fost daca are vreo problema vazand ca nu a facut lipsa mare de cand am adus-o. Habar nu am daca pisicile micute, atunci cand sug lapte de la mama lor, fac lipsa mare des sau nu, de asta va intrebam...