| Florin19995 a întrebat:

Stie cine vreo metoda ce sa ii dau pisiicii mele?,se simte foarte rau, a slabit vreo 1 kg?

Răspuns Câştigător
| angelicsin a răspuns:

Lapte si mancare slaba, ceva usor de mancat de preferat carne fiarta sau supa sau ciorba cu putina paine, mergi la veterinar daca nu se simte bine in doua trei zile. si motanul meu a avut asa probleme nu manca si nu facea nimic decat sa doarma si nici sa miorlae devenise in 3 zile doar piele si os nu mai avea forta dar dupa niste lapte si mancare moale si-a revenit... dce asemenea daca fumezi nu mai il tine ikn caqmera in care fumezi nu le prinde bine

8 răspunsuri:
| janvaljan a răspuns:

Da-i un caine ...la litru!

| Konata a răspuns:

Depinde de varsta pe care o are, de greutate, et. mai bine intrebi pe farmacist. happy

| maria9607 a răspuns:

Pai ce simptome are? cel mai bine ar fi sa o duci la veterinar. acolo vor sti ce sa ii faca, nu e bine sa ii dai cv de capul tau ca ii poate face mai mult rau...

| Florin19995 explică (pentru angelicsin):

Nu fumez! SI veterinarul cica nu are timp.Si-a mai revenit am facut tot ce mi-ai spus si si-a mai revenit mersi.

| angelicsin a răspuns (pentru Florin19995):

Ma bucur, sper sa fie ok,
daca poti ar fi de preferat daca nu ai lapte de vaca de tara sa ii iei lapte de 3, 5% greasime e putin mai mutritiv pentru ele si nu e cu nimic mai scump fata de ala de 1, 5%

daca este rasa birmaneza sau siameza ( ca motanul meu ) incearza sa nu il/o lasi in frig rasele astea nu se descurca bine cu frigul, nu zic sa nu iasa afara ca trebuie sa mai iasa daca are unde dar nu cand este prea frig si sau prea mult timp

Am lapte de vaca de la tara, si nu e rasa dar e destul de mare, avea 6 kg si acum are vreo 4 jumate dar si-a mai revenit.

Motanul se simte foarte bine acum, e sanatos tun ia trecut mersi mult pentru sfaturiwinking.

| angelicsin a răspuns (pentru Florin19995):

Np happy sa-ti traiasaca

Întrebări similare