| Blossomis a întrebat:

Buna TPU.Stiu ca toti cei care raspundeti aici aveti ori pisicute ori catelusi.Nu zic ca nu-mi plac si mie, insa as avea 2 intrebari:
1.De ce preferati mai mult cateii si pisicutele?
2. Aveti alt animal in afara de cele 2?
Si mie imi plac foarte mult pisicutele(am si eu una) cat si cateii.Nu-mi place sa le compar, dar am o atractie foarte mare pentru chinchille si pentru porcutii de guineea.
Am avut si eu porcuti de guineea-chiar 11laughing
Iar acum am o pisicuta si 2 chinchilla minunate. Le iubesc enorm de mult, sunt niste animale superbe si cred ca oricine ar putea ingriji una.
Daca aveti o intrebare despre chinchille puteti sa o puneti, eu va raspund cu mare drag:X:XVa pup pe toti.

5 răspunsuri:
| didi24mai2003 a răspuns:

Mie imi plac cateii pentru ca te poti imprieteni cu ei,te poti juca,dresa etc. Spuneti-mi cum poti dresa,juca,imprieteni cu un papagal, peste, hamster!

| HelloKitty88 a răspuns:

Mie imi e frica de caini...asa ca nu as putea sa imi iau unul lejer, dar in schimb ador pisicutele :X Am deja una si vreau sa zic ca eu de cand m-am nascut am trait cu pisicile(11 in total, 10 au murit din cauza cainilor =(, 1 traieste cu mine ).Mai am o nimfa si vad ca se intelege f bine cu pisica :X Oricum, stiu cum arata chinchilla si sunt adorabile :X

| dannys a răspuns:

Eu am 3 pisicute si un caine si le iubesc k fac parte din viata mea.Cainele sta in curte dar pisicutele sunt stapanele casei au acces peste tot in casa. Iubesc pisicile in mod special k ele sunt k si copii mei, cand vin acasa ma asteapta in capatul strazi sau in parcare sunt k niste copii si stiu ca sunt iubite si la randul lor ne iubesc.

| ZoeyMe a răspuns:

Mie mi-e frica de catei(da stiu, jenant) si nu ma prea dau in vant dupa pisici, caci le vezi la fiecare colt de strada.Am doi papagali foarte scumpi, un pic cam galagiosi, dar scumpi.Despre chinchilla nu am auzit pana acum, m-am uitat pe google la imagini si sunt absolut adorabili. Poate imi voi lua si eu cand papagalii nu vor mai fi(sti ca sa nu existe conflicte). Noapte buna!

Răspuns utilizator avertizat