Mie mi-e frica de catei(da stiu, jenant) si nu ma prea dau in vant dupa pisici, caci le vezi la fiecare colt de strada.Am doi papagali foarte scumpi, un pic cam galagiosi, dar scumpi.Despre chinchilla nu am auzit pana acum, m-am uitat pe google la imagini si sunt absolut adorabili. Poate imi voi lua si eu cand papagalii nu vor mai fi(sti ca sa nu existe conflicte). Noapte buna!
Eu am 3 pisicute si un caine si le iubesc k fac parte din viata mea.Cainele sta in curte dar pisicutele sunt stapanele casei au acces peste tot in casa. Iubesc pisicile in mod special k ele sunt k si copii mei, cand vin acasa ma asteapta in capatul strazi sau in parcare sunt k niste copii si stiu ca sunt iubite si la randul lor ne iubesc.
Mie imi e frica de caini...asa ca nu as putea sa imi iau unul lejer, dar in schimb ador pisicutele :X Am deja una si vreau sa zic ca eu de cand m-am nascut am trait cu pisicile(11 in total, 10 au murit din cauza cainilor =(, 1 traieste cu mine ).Mai am o nimfa si vad ca se intelege f bine cu pisica :X Oricum, stiu cum arata chinchilla si sunt adorabile :X
Mie imi plac cateii pentru ca te poti imprieteni cu ei,te poti juca,dresa etc. Spuneti-mi cum poti dresa,juca,imprieteni cu un papagal, peste, hamster!