Există poliția animalelor, cabinete medicale veterinare care au ambulanța animalelor, cercetează pe internet ca să afli numere de telefon și sună!
P. S. Dacă, într-adevăr are probleme de coloană, singura soluție pentru curmarea suferinței este eutanasierea!
Scrie povestea pe un grup dedicat animalutelor, poate vei primi sprijin ca sa poti duce pisiciul la veterinar, deoarece acolo trebuie sa ajunga, urgent.
Nu pot deoarece părinții mei nu sunt de acord să îl ajut în niciun fel, le am propus aceste variante. dar nu am ce să fac. după dacă se întâmplă ceva cu el, vor da vina pe mine
Nu pot deoarece părinții mei nu sunt de acord să îl ajut în niciun fel, le am propus aceste variante. dar nu vor să audă sub nicio formă, mă simt foarte vinovată deși eu nu i am făcut nimic, am crezut ca îi fac un bine, iubesc foarte mult animalele și sufăr enorm din cauza acestei probleme
Să înțeleg că ești minoră, deci din păcate, nu poți face nimic. Dar, îți propun, copil fiind să mergi la un cabinet veterinar, dacă ai unul în apropiere și discută acolo problema pisicii și problema cu părinții tăi.
Dar, dacă nu porți ajunge, din păcate, trebuie să fi puternică și să treci peste această perioadă complicată.
Nu prea inteleg ce treaba au parintii tai? Daca se ofera altcineva de pe grup sa preia cazul trebuie doar sa te intalnesti cu acea persoana si sa-i dai pisicul.Si de ce sa dea vina pe tine? Nu l-ai adus tu in conditia de paralizare, ci altcineva.Cam toxic sa gandeasca asa...
Sunt mai severi, la orice greșeală îmi spun să mă mut singură deși momentan nu îmi găsesc un job care să mi placă și să mă pot întreține, de aceea ei sunt o problemă, practic am zis ca a fost al meu și ca sunt atașată de el, am reușit să l iau înăuntru din nou, va fi bine, am multă grijă de el, aparent cel care i-a făcut asta acestui pisic, a omorât după și un cățel tot prin trântire bruscă pe jos.
Pai daca parintii abia asteapta sa zbori din casa lor, poate e mai ok sa astepti cu adoptia unui animalut, cel putin pana cand te stabilesti intr-un loc al tau.In felul asta nu mai dai curs sanselor de a aparea conflicte intre voi. Sper ca pisicul sa fie bine in continuare!