| AlexandraValentina a întrebat:

Vreau sa mi iau un caine Ciobanesc German si m-am gandit sa i dau ca mancare Orijien junior talie mare. Am caut in orsul meu si n am gasit asa ca am vrut sa comand de pe emag.ro si am gasit 13 kg la 330 lei. Si am 2 intrebari :

1. La eMAG nu gasesti Orijien in cantitate mai mica?
2. E o hrana buna Orijien?

Fundaaa cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Si eu am tot cg si al meu a crescut cu Procan si sunt foarte multumita de ei..nu a fost necesar sa suplimentez alimentatia cu pastile de calciu si alte vitamine.dar foarte important al meu primea si mancare gatita special pentru el...
Macaroane sau orez fiert cu legume si piept de pui sau vita eventual un galbenus care il punea tot la doua saptamani...

4 răspunsuri:
| AlexandraValentina explică (pentru Rocsid):

De unde ai cumparat Procan?

| Rocsid a răspuns (pentru AlexandraValentina):

Cabinet veterinar...Mancarea de acolo stii sigur ca e buna.Nu ca mizeriile din supermarket cum sunt pedigree si chapy sau altele mai oribile.

| AlexandraValentina explică (pentru Rocsid):

Ok, si inca o intrebare : Cum ii dadeai galbenusul?

| Rocsid a răspuns (pentru AlexandraValentina):

Crud...efectiv ii fierbeam paste sau orez cu carnita de pui sa-i vita tocata cruda sau bucatele de piept de pui fiert si puneam galbenusul si amestecam.dar al meu e baiat cuminte si mananca si galbenus crud...
Mai poti sa ii dai ulei de somon care e foarte sanatos si ii face o blana superbaaa, lucioasa si nu ii cade parul asa tare...