| Andreas23 a întrebat:

Buna TPU vreau sa stiu ce sa fac cateodata cand imi aduc aminte de pisica mea si incep sa plang pentru ca a plecat chiar de ziua mea o iubeam mai mult decat pe sora mea mereuse juca cu mine vroea sa o mangai si cand nu aveam timp stateam pe canapea citeame iar ea vene si se pune pe canape si isi punea capul sub mana mea sa o mangai, si chiar de ziua mea a plecat am doar o filmare si patru poze iar vreau sa imi spuneti o ocupatie pe care sa o fac cand imi aduc aminte de asta! spuneti-mi ceva sa fac, va rog.

Răspuns Câştigător
| parishiltonbia a răspuns:

Ar trebui sa iti faci un hobby, ca sa iti ocupi timpul si sa nu te mai gandesti la asta: sa vorbesti cu prietenii tai, sau sa te relaxezi. In legatura cu primul lucru poti incerca cititul, cusutul, desenatul, scrisul, gatitul, cantatul, dansatul, calatoritul, invatatul, creatul, comunicatul cu alte persoane, urmaritul serialelor online ( incearca pe www.vplay.com) visatul, si multe, multe altele. Poti comunica cu prietenii tai pe facebook, messenger, hi5, la telefon, prin scrisori sau fata in fata.

3 răspunsuri:
| CristinaKti a răspuns:

Am avut si eu o pisicuta si crede-ma nu mi-a fost usor sa ma gandesc cum dormea la mine pe spate insa, a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea nu e usor.te cred insa trebuie sa te gandesti ca daca te gandesti la ea nu o poti aduce inapoi nici asa deci tot ce trebuie e sa te obisnuiesti cu ideea nu cred ca nu poti trebui sa poti.sau i-ati o alta pisicuta nu-ti va fi usor sa o inlocuiesti dar invat-o tot ce a facut cealalta pisicuta si o sa-i simti prezanta la fiecare manifestare a pisicutei :* nu ai nevoie de o alta ocupatie din contra iti va fi acolo gandul

| a1doru a răspuns:

Pai acum depinde cand a fost ziua ta.ca daca a fost acum 4-5 zile, ai toate sansele sa te trezesti cu ea acasa cat de curandrolling on the floor

| Andreas23 explică (pentru a1doru):

Imediat a plecat de un an.