Ar trebui sa iti faci un hobby, ca sa iti ocupi timpul si sa nu te mai gandesti la asta: sa vorbesti cu prietenii tai, sau sa te relaxezi. In legatura cu primul lucru poti incerca cititul, cusutul, desenatul, scrisul, gatitul, cantatul, dansatul, calatoritul, invatatul, creatul, comunicatul cu alte persoane, urmaritul serialelor online ( incearca pe www.vplay.com) visatul, si multe, multe altele. Poti comunica cu prietenii tai pe facebook, messenger, hi5, la telefon, prin scrisori sau fata in fata.
Am avut si eu o pisicuta si crede-ma nu mi-a fost usor sa ma gandesc cum dormea la mine pe spate insa, a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea nu e usor.te cred insa trebuie sa te gandesti ca daca te gandesti la ea nu o poti aduce inapoi nici asa deci tot ce trebuie e sa te obisnuiesti cu ideea nu cred ca nu poti trebui sa poti.sau i-ati o alta pisicuta nu-ti va fi usor sa o inlocuiesti dar invat-o tot ce a facut cealalta pisicuta si o sa-i simti prezanta la fiecare manifestare a pisicutei :* nu ai nevoie de o alta ocupatie din contra iti va fi acolo gandul
Pai acum depinde cand a fost ziua ta.ca daca a fost acum 4-5 zile, ai toate sansele sa te trezesti cu ea acasa cat de curand