| Dulc3amarui a întrebat:

Buna TPU.Vreau un raspuns cat mai urgent. Duminica ma voi duce la un concurs cu desene. Tema concursului este "Redescoperă flacăra petrolului" si eu n-am nici o idee cam ce-as putea sa desenez.Trebuie sa desenez acolo pe loc. Daca ati putea sa-mi sugerati cam ce as putea sa desenez as aprecia.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu v-au dat amanunte? Se refera la petrolul lampant? Desenul ar putea fi o bunica si 1-2 nepoti carora le citeste o carte la lumina lampii cu petrol. Sau, doar doi copii care deseneaza o lampa la lumina lampii...
Dar, "flacara petrolului" ar mai putea fi si acele flacari care ard la rafinarii in virful unor turnuri (scuze, nu stiu cum se numesc) si se vad de la mare departare.

| Dulc3amarui explică (pentru anonim_4396):

Pai pe site scrie : "În cadrul acestui proiect, în perioada 13 – 14 octombrie 2012, va avea loc prima ediţie a Festivalului "Redescoperă Flacăra Petrolului", care, alături de celelalte activităţi ale proiectului, îşi propune dezvoltarea unui element de identitate proprie prin cultivarea tradiţiilor petrolifere în zonă, a elementelor de artă populară şi păstrarea moştenirii istorice a localităţii." iar tema desenului este Concurs cu copii pe teme de istorie a petrolului în zona Moreni

| Dulc3amarui explică (pentru anonim_4396):

Concurs de desene pentru copii cu tema "Redescoperă flacăra petrolului"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dulc3amarui):

A, istoria petrolului in Moreni. Uite citeste putin, poate te inspira: http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=28320
Poti introduce in desen si costume populare din zona. Succes la concurs!