| MinniePearl a întrebat:

Am o intrebare 2 in 1! Prima este: atunci cand caut pe net catei de vanzare, si gasesc unul scrie acolo schema de vaccinare completa! Adica eu nu trebuie sa ii mai fac vaccin dupa ce il cumpar? Ca nu inteleg deloc!
A doua este :Ce sa aleg Yorkshire Terrier sau Bichoni Maltese? Cunosc pe cineva care ii vinde cu preturi extrem de mici dar mi s-a spus ca sunt foarte greu de intretinut bichonii acum voi ce parere aveti? Cineva care are astfel de catei sa imi raspunda va rog!

Răspuns Câştigător
| Luana2347 a răspuns:

Daca are schema de vaccinare completa inseamna ca trebuie sa ii mai faci doar vaccinele anuale si cea mai buna alegere e Yorkshire terrier

10 răspunsuri:
| marinteodora a răspuns:

Bichoni Maltese

| lolicaa a răspuns:

Eu iti recomand Bichon Maltese sunt cei mai buni caini de companie si nu numai! sa ne dai un semn sa ne spui ce ai ales big grin BAFTA!

| RazzyFUnik a răspuns:

Schema de vaccin pana atunci a fost facuta, dar anual trebuie sa ii faci un vaccin
eu am avut un bichon si nu e asa de greu de intretinut, dar nu prea suporta sa stea singur, in schim e dulce si nu te plictisesti cu el. Ai grija un pret mic poate ascunde faptul ca puiul nu e original sau a beneficiat de mancare, vaccinuri ieftine

| Mikyyela a răspuns:

Deci,la prima intrebare:da, asa este.Are toate vactinurile facute.
a doua: Eu zic sa iei Yorkshire Terrier

Explicatie:Yorkshire Terrier-ul este un membru al grupei raselor de companie – de agrement. Yorkshire Terrier-ul prezinta un cap lat, cu botul de lungime medie, nas negru si dinti uniformi. Ochii sunt de culoare inchisa, negrii sau caprui, extrem de vioi. Urechile de forma literei „V" sunt purtate ridicat, iar coada este scurtata, de obicei la jumatate din lungimea normala si purtata la acelasi nivel cu sira spinarii. Membrele sunt drepte, cu labe rotunde si unghii de culoare neagra.
Bichoni Maltese:Este un caine mic foarte elegant, cu aspect patrat. Capul este proportional fata de corp, craniul lat si plat, stop proeminent, bot destul de lung, proportional fata de craniu, acoperit cu par lung, nas mare si negru. Ochii sunt rotunzi, mari si negri. Urechile de forma triunghiulara, de lungime medie, sunt acoperite cu un par bogat, lung si lasate pe langa cap. Coada este destul de lunga, purtata rulat deasupra spatelui si acoperita cu par bogat. Parul este lung, fin, matasos, des, stralucitor si foarte bogat si acopera intregul corp, capul, coada, picioarele pana la labe. Este alb curat sau sidefiu si purtat cu o carare pe mijlocul spatelui. Sper ca te-am ajutat. Fundita?

| Ixodes a răspuns (pentru Mikyyela):

Ai copiat de pe net toate lucrurile astea pentru o funda? si tu alegi cainele in functie de cum are coada sau capul.in fine

Sa iti raspund acum la intrebare.

Eu am bichon maltez, adevarul este ca ii cam greu de intretinut parul, dar il duc la stilist de 2 ori pe an si il rezolva.Mai este problema cu secretiile lacrimale la bichoni, adica au secretii rosii nu transparente.Dar nu cred ca asta conteaza.Si nu cred ca are rost sa intrebi pe altii ce sa alegi, eu zic sa iti alegi ce iti place tie. Sper ca ti-am fost de ajutor si te rog sa ne anunti ce ai ales.Bafta!

| Mikyyela a răspuns (pentru Ixodes):

Deci,recunoasc am luat totul despre ei de pe net ca sa poti tu sati alegi ceva foarte bun pentru personalitatea ta.Dar se pare k ajutorul meu nu a fost de folos. happy

| Mikyyela a răspuns (pentru Ixodes):

Deci,recunoasc am luat totul despre ei de pe net ca sa poti tu sati alegi ceva foarte bun pentru personalitatea ta.Dar se pare ca ajutorul meu nu a fost de folos!

| Ixodes a răspuns (pentru Mikyyela):

Dar nu trebuie sa ii spui tu ce sa isi ia

| LoveNiki a răspuns:

Schema de vaccinare completa inseamna : Catelul pana in prezent (pana cand il cumperi tu) are vaccinurile facute, si poate lua contact cu alte animale. Dar cand trece perioada de vaccinare trebuie sa il deparazitezi si apoi sa il vaccinezi.
Eu iti recomand bichon maltese, mic, dragut, pufos si iubitor.
Site-ul meu de animale, dar mai mult de hamsteri :
http://hamsteri.forumhit.ro/forum

| MinniePearl explică:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri! @cristina_8504 problema e ca imi plac foarte mult amandoua rasele! si de aia imi este cam greu sa aleg intre ele