A venit veterinarul si i-a mai dat o pastila si apa cu sare. Dar tot asa e
Mai vorbeste cu mai multi veterinari ca sa vezi ce se întâmplă.
Dar trebuie sa iti dau o veste rea.S-ar putea sa moara.
Asa mi-a facut si mie o catelusa care am avut-o acum un an sau doi.
Acea un catelus si statea cu el mereu.Il iubea. Într-o zi a mâncat mult cu catelulul din bol si următoarea zi se simtea rau.Nu vroia sa se joace cu catelusul si nici sa iasă din cusca.Am crezut ca doar nu are chef sau ca este obosita.A doua zi nu prea manca.Ii dadeam orice doar sa mănânce.Manca foarte putin si dupa statea in cusca intinsa si dormea.A treia zi am găsit-o moarta in cusca.Si fix in ziua aceea voiam sa vad cum se simte in caz ca trebuie sa chem veterinarul.
Din păcate catelusul era trist ca statea cu mama lui in cusca si mereu se uita in cusca si o cauta pe mamica lui.Am încercat sa il linistesc si statea cu mine in pat.Statea in casa. Avea voie sa facă ce vrea.Ne uitam la filme împreună. Faceam totul împreună pana când într-o zi a trebuit sa il mut si sa il tin într-un târg foarte călduros.A stat acolo câteva luni si într-o zi când se juca in curte cineva a venit si a lăsat poarta deschisa iar el a fugit :'(
A fost cea mai rea zi!
Încearcă sa stai cu catelusa ta cat mai mult in caz ca o sa se întâmple ceva...
Sper ca te-am ajutat!
Sper sa se insanatoseasca!
Funda? :O
Mai asteapta pana maine, daca nu isi revine, du-te la alt veterinar.
Azi am sunat un alt veterinar, dar bineinteles ca nu a lucrat nimeni. Refuza sa manance, bea doar apa (multa apa). Nu a mai vomitat de ieri, insa azi am gasit voma de culoare verde. A inceput sa latre, se ridica, dar tot nu reusesc sa o fac sa manance macar putin. SUnt ingrijorata, nici eu nu reusesc sa dorm...