| loopditoo a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, am un catel de aprox. 6-7 luni pe care nu l-am vaccinat la timp pentru ca l-am primit de la o cunostiinta acum 2 luni. Cei de la cabinetul veterinar mi-au zis ca vaccinul pe care il au ei nu e folositor, si ca il fac degeaba. M-am gandit ca o sa-l iau din alta parte avand in vedere ca nu avea nimic cainele, era foarte jucaus si pofticios. Dar acum aprox. 1 saptamana catelusul a inceput sa fie antipatic, nu mai manca, bea foarte multa apa, nu se mai ridica, nu mai latra. M-am dus la un veterinar cu catelusul si mi-a zis ca e racit la plamani si ca mult nu mai are de trait. Eu credeam ca este infestat cu parvovirus sau boala lui carree, dar ma rog. I-a facut o injectie si mi-a zis sa vin si ziua urmatoare, daca inca mai traieste cainele. (era foarte pesimist omul). Totusi, nu am vrut sa las cainele sa moara pur si simplu asa ca m-am dus la alt veterinar care mi-a zis ca are "jigodie" si ca il poate salva. Acum niste prieteni care au avut caini bolnavi de aceasta boala imi zic sa-i tai niste vene de sub limba, ca altfel nu se face bine. E adevarat? Are vreun efect? Va multumesc.

5 răspunsuri:
| aADI a răspuns:

Doamne feri, nu-i tăia tu nimic, Cauta un veterinar mai bun.

| kar1GaNNN a răspuns:

PROSTII! Sa nu faci asa ceva niciodată! Ieri am fost cu câinele meu la medix, are tot 6 luni si mi-a zis ca are gastroenterocolită ( probleme grave la stomac din cauza mancarurilor foarte grase ).
Am crezut ca are jigodie si l-am intrebat ca daca e bine sa il tai sub limba sau sa ii încrest botul cu un cuțit.
Sa supărare FOARTE TARE cand a auzit ce i-am zis.
Fratilor trăim intr-o lume modernă nu in EVUL MEDIU.
Exista atatea posibilitati ai antidoturi pentru cateii nostri, asa ca mergi cu el la un medic bun si ii va administra un tratament bun dupa care cel mai probabil își va reveni.
Depinde si de corpul cîinelui, de puterea lui.
Multa sanatate si sa se faca bine!
Doamne ajuta.

| tal4556 a răspuns:

Eu nu i am mai facut vaccinul si nu a patit nimic, fiind si mai mare de 2 luni va fi in regula

| loopditoo explică (pentru kar1GaNNN):

Multumesc mult.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru loopditoo):

Cu mare placere.