| Foxglove13 a întrebat:

Buna!
Zilele astea o sa-mi iau un peste big grin Am aflat deja ca cei neon nu pot trai singuri(asa ca trebuie sa iau 5-6).Si la fel, la molly, masculii sunt "dornici" de imperechiere asa ca trebuie sa iau 2-3 femele.
Cei neon au nevoie de filtru si sunt destul de sensibili.
Acum intrebarea.
Avand in vedere ca nu vreau pesti mai mari de 4-5cm si nu vreau sa dau 60-80 de lei pe un filtru.Ce pesti rezistenti(care sa nu fie pretentiosi,care sa traiasca mult si sa nu aiba nevoie de un filtru, neon) stiti?
. Astept sfatul si recomandarea voastra! big grin
Multumesc :*

4 răspunsuri:
| Litovoi a răspuns:

Ai putea incerca niste sanitari.

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Eu am un neon si un molly, ambii sunt masculi si au 1 an si jumatate de cand ii am, ii tin intr-un bol de 2 l de apa, si au si filtru de apa, la inceput nu aveam, dar am observat ca stateau deasupra apei si uneori mai sareau din apa ca sa faca oxigen in apa, si mi-au fost mila de ei si le-am luat un filtru ca sa mai filteze apa si deci sa faca si oxigen in apa, chiar daca le schimb apa la 1 saptamana.
Cred ca platty e un peste rezisten, dar repet, parerea mea e ca toti pesti au nevoie de un filtru, dar si de o temperatura optima care sa nu fie sub 16 grade. Pesti sunt exotici si iubesc caldura apei.

| Purec a răspuns:

I-ati un hamster tongue

| Foxglove13 explică (pentru Purec):

Bv Dani laughing