| Mikyyd a întrebat:

Buna ziua, abia ce mi-a murit pisicuța de 6 luni,a murit în chinuri și nu va zic prin ce trec,a a avut panleucopenie și pentru că nu a avut vaccinurile a murit.
Știu că se spune că animalele nu au suflet dar nu știu ce să cred daca cuiva i s-a mai întâmplat așa ceva,uneori se aud zgomotele la jucăriile ei și chiar era și prietenul langa mine când a auzit zgomotul la o biluta din aceea cu clopoțel in ea. Când m-am dus să mă uit crezând că cealaltă pisica s-a jucat cu jucăria ei am crezut că ea s-a jucat dar nu era nici unde jucăria ei,plus că am și visato aseară ca și cum s-a întors acasă și nu murise, va rog fara miștouri, doar așa păreri dacă ați trecut prin experiențe similare.

2 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Data viitoare du-te frumos la veterinar si da 100 de lei pe vaccin. A murit din cauza ca ti-a fost ti-e lene sa iti misti fundul.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Mulți oameni care pierd un animal drag raportează experiențe similare – zgomote, vise sau senzația prezenței lor. Acestea pot fi expresii ale iubirii și dorului profund, dar și momente spirituale, dacă crezi în așa ceva. Nimeni nu poate spune cu certitudine ce se întâmplă după moarte, dar ceea ce simți arată legătura puternică dintre voi. Data viitoare când o sa mai ai o pisica, fi sigura ca il/o duci la vaccin. Variază între 50-maxim 200 de lei. Chiar merita fiindcă nu trebuie sa le dai în fiecare lună